• Anonym (Förvirrad)

    Ratad för min kuk?

    Var ute på fest häromveckan, slutade med att jag gick hem till en tjej för lite rajtan tajtan Glad

    Vi hade grymt förspel och jag pullade upp henne så hon blev sådär plaskvåt, i alla fall så droppade jag kalsingarna och hon blev som förbytt, ville inte ha sex eller någonting. Hon såg nästan förbannad ut. Rullade över på sidan och sa att hon ville sova och att vi kanske kunde göra nåot på morgonen.

    Jag vart förvånad och försökte fortsätta, men hon ville bara sova. Jag stack hem därifrån, klarade inte av att ligga kvar då det enda jag tänkte på var att jag inte dög som man, ville nästan gråta. Svårt för er med över medel kuk att förstå detta, men det sved verkligen.
    Jag har kanske 12-13cm, inte mycket omkrets.

    Varför gjorde hon så? Är relativt säker på att hon tyckte jag hade för liten men liksom, varför göra det så jävla uppenbart..
     

    Har detta hänt flera eller stötte jag på ett riktigt svin till tjej bara?
  • Svar på tråden Ratad för min kuk?
  • Anonym (J89)

    Jag beklagar, att födas med en kuk under 16 i dagens feministiska och lösa Sverige är ett jävla öde.

  • Anonym (J89)
    Anonym (Kvinna) skrev 2014-10-20 17:00:26 följande:

    Genom något i ditt beteende så kanske hon upptäckte att du är kukfixerad, lika kukfixerad som en överväldigande stor majoritet av alla unga män.
    Det är fruktansvärt avtändande med denna kukfixering.
    Minst 95% av alla unga män är kukfixerade i en eller annan omfattning och de allra flesta är fixerade vid storleken.
    Men sannolikt är det högst 0,5% av tjejerna som är kukfixerade.
    Även om sannolikheten är näst intill obefintlig så finns ju en risk att du stötte på en tjej bland de 0,5%. Men troligen ligger förklaringen i ditt eget beteende eller något helt annat.


    Siffran är utan tvekan högre än 0.5%, alla må inte vara "fixerade" men 8 av 10 kvinnor föredrar utan tvekan stora kukar (18x14+).
  • Anonym (cissi)

    Anonym (Jag) skrev 2014-10-21 18:34:36 följande:[/quote-nick]Trist men tror inte det är vanligt. Tror du bara sprang på en idiot. Inte för att det gör mindre ont. Har själv blivit nobbad av en tjej bara för att jag var oskuld. Vi hade börjat hångla när jag berättade och då drog hon. Det gjorde skitont. Men jag tror de flesta tjejerna inte är som hon.[/quote]

    Om man redan var intresserad och på gång och fick reda på att killen var oskuld så skulle det vara en ära ju. Att få vara den han aldrig glömmer. Taskigt och konstigt av henne.

  • Anonym (Jag)
    Anonym (cissi) skrev 2014-10-21 20:58:15 följande:

    Anonym (Jag) skrev 2014-10-21 18:34:36 följande:[/quote-nick]Trist men tror inte det är vanligt. Tror du bara sprang på en idiot. Inte för att det gör mindre ont. Har själv blivit nobbad av en tjej bara för att jag var oskuld. Vi hade börjat hångla när jag berättade och då drog hon. Det gjorde skitont. Men jag tror de flesta tjejerna inte är som hon.


    Om man redan var intresserad och på gång och fick reda på att killen var oskuld så skulle det vara en ära ju. Att få vara den han aldrig glömmer. Taskigt och konstigt av henne.[/quote]

    Tyvärr resonerade hon inte som du. Hoppas fler tycker det vore en ära att bli någons förste.
  • Anonym (Kvinna)

    Är kvinnor lika kukfixerade som män? Är kvinnor överhuvudtaget kukfixerade? Generellt är svaret är ett rungande NEJ, NEJ, NEJ!
    Men om svaret skulle vara ja, för en ytterst liten minoritet bland kvinnorna, är då kvinnor fixerade vid storleken på kuken?

    Jag som kvinna, liksom i stort sett alla andra kvinnor, föredrar en viss man eller män av en viss typ.
    (OBS: En man är inte lika med en kuk!).
    Vare sig jag själv eller någon av alla mina kvinnliga vänner har "stor kuk" som någon viktig egenskap på vår önskelista.
    Någon enstaka av alla mina vänner, högst 2 av 10, skulle möjligen nämna "välutrustad" som en fördel, men jag vågar lova att inte ens dessa 2 skulle ha denna egenskap bland de 10 första punkterna!
    Vi andra 8 skulle överhuvudtaget inte ha med den egenskapen på vår önskelista.

    Allt jag sagt här ovan är viktigt och det är sanning.
    Notera nu ovanstående längst fram i ditt minne och kom noga ihåg vad jag har skrivit när du läser vad jag skriver nedan.
    (OBS: Allt i ovan gäller i första hand. Allt i nedan gäller möjligen i andra hand!).

    Om två män rent hypotetiskt skulle uppfylla min (eller någon annan kvinnas) önskelista precis lika bra och den ena mannen har liten kuk och den andre är välutrustad så skulle jag och många föredra mannen som är välutrustad.
    Men detta behöver alls inte vara för att hans större kuk skulle vara en fysisk fördel utan det grundar sig nog mer på att män är kukfixerade och en man med liten kuk riskerar då att vara fixerad vid storleken på sin kuk och därmed skitjobbig.
    Det finns stor risk att hans fixation skulle göra honom skitjobbig trots att storleken alltså inte ens finns med på vår önskelista!
    (Jag/vi vill inte ha en skitjobbig man!).

    OBS: Detta går inte att översätta till att vi kvinnor skulle rata män med liten kuk. Kukens storlek finns ju inte ens med på vår önskelista för en mans egenskaper.
    Men vi kan möjligen anklagas för att "rata" män som inte har de egenskaper vi föredrar enligt vår önskelista  Men notera då återigen att kukens storlek inte finns med på vår önskelista över männens egenskaper.
    Även för den lilla minoritet kvinnor som har med "välutrustad" på sin önskelista så kommer alltså kukens storlek långt ned på listan. Många, MÅNGA andra egenskaper måste vara uppfyllda innan man ens hos denna lilla minoritet kommer ned till kukens storlek.
    (Vid ONS skulle möjligen fördelningen kunna vara lite annorlunda, inte helt avgörande men kanske lite annorlunda, men det är helt ointressant i sammanhanget.)

    Min egen erfarenhet av välutrustade män är rent generellt att de på ett sämre sätt uppfyller de önskemål jag har på en mans egenskaper.
    Eftersom nästan alla män är kukfixerade så verkar välutrustade män rent generellt tro att en stor kuk automatiskt skulle göra att mannen bättre tillfredsställer kvinnan.
    Så är det inte!
    Så rent generellt kan jag ju då säga att min erfarenhet är att jag inte föredrar välutrustade män.
    Och jag vågar lova att väldigt många andra kvinnor har samma erfarenhet!

    Är då kvinnor lika kukfixerade som män?
    Nej absolut inte. Det går inte ens jämföra på samma dag. 

    Är kvinnor överhuvudtaget kukfixerade?
    Männen är generellt extremt kukfixerade medan det är i stort sett omöjligt att finna en enda kvinna som är generellt kukfixerad.

    Är kvinnor fixerade vi storleken på kuken?
    Nej absolut inte. Eftersom kvinnor generellt inte är fixerade vid kukar så kan de ju omöjligt vara fixerade vid dess storlek.
    Men om, OM!, det finns en man som uppfyller alla de egenskaper som en kvinna har på sin önskelista så finns det en andel kvinnor som föredrar en välutrustad man framför en man med liten kuk.
    Men OBS: Fortfarande gäller att kvinnan föredrar en välutrustad man, under förutsättning att han uppfyller alla de andra egenskaper hon önskar sig av en man.
    OBS, OBS: Hon föredrar alltså en välutrustad MAN (hon föredrar INTE en stor kuk som sitter på vilken man som helst...).
    Ingen kvinna vill vara tillsammans med en stor kuk utan kvinnor vill vara tillsammans med en MAN!

    Jag som kvinna vill vara tillsammans med en man (som har en kuk).

    Jag som kvinna vill inte vara tillsammans med en kuk (som råkar sitta på någon man), detta alldeles oavsett hur stor den är!

    Försök nu för f_n att fatta detta.
    Läs en gång till innan du drar dina slutsatser och innan du skriver något svar här.
    (Och kom inte dragande med; "-Men det finns undantag...". Strunta i de inbillade undantagen för de är helt ointressanta i sammanhanget.)

  • Anders 386

    Va trist...  Inlägget som "Anonym (Kvinna)" skrivit är ju alldeles för bra skrivet, och allt är helt rätt dessutom. Nu behövs ju inga fler kukstorlekstrådar. Vad ska vi skriva om nu då som får igång folk här på FL?Rynkar på näsan

  • Anonym (Kvinna)

    Tack Anders386.
    Hoppas det finns fler som helt eller åtminstone i huvudsak håller med.

    Jag tillåter att alla deltagare, på alla trådar, i detta forum eller i andra liknande forum, fritt får kopiera och/eller länka/hänvisa till vad jag har skrivit i ovan inlägg.
    (Men det är inte tillåtet att välja bara ta en liten del ur sitt sammanhang. Helheten och andemeningen skall tydligt framgå!).

    Jag skulle bara bli glad om mitt bidrag ovan skulle bli ofta använt i dessa sammanhang.

  • Anonym (Hannah86)
    Anonym (Kvinna) skrev 2014-10-22 09:52:18 följande:

    Tack Anders386.
    Hoppas det finns fler som helt eller åtminstone i huvudsak håller med.

    Jag tillåter att alla deltagare, på alla trådar, i detta forum eller i andra liknande forum, fritt får kopiera och/eller länka/hänvisa till vad jag har skrivit i ovan inlägg.
    (Men det är inte tillåtet att välja bara ta en liten del ur sitt sammanhang. Helheten och andemeningen skall tydligt framgå!).

    Jag skulle bara bli glad om mitt bidrag ovan skulle bli ofta använt i dessa sammanhang.


    Du kanske ska läsa Hanna86s tråd, hon delar inte alls din uppfattning.

    Jag tror helt enkelt du tycker sådär och sen tror att alla andra kvinnor funkar som du och dina väninnor. 

    Det finns gott om kvinnor som uppskattar större organ.
  • Anonym (My)

    Men hur många tjejer bryr sig om storleken? Jag vet inte en enda! Ingen! När jag läser ditt inlägg TS så är det första jag tänker att hon helt enkelt inte ville ha sex. Och vadådå att hon var plaskvåt? Jag kan med bli plaskvåt men absolut inte vilja ha sex bara för det. Jag hatar när killar antar att bara för att jag är våt så vill jag ha sex, så är det definitivt inte!

    Hon blev väl sur för att du drog fram kuken och antog att hon självklart ville ha sex.

Svar på tråden Ratad för min kuk?