Inlägg från: Anonym (trött) |Visa alla inlägg
  • Anonym (trött)

    Hur kunde Plymothbröderna få starta en friskola?

    Anonym (Nära) skrev 2014-10-20 15:57:19 följande:

    För att nästan alla får det! Tusen miljoner gånger hellre dom än muslimerna...


    Om de helknäppa kvinnofientliga Plymouthbröderna får starta skola så är det klart muslimerna också ska få. Alla som vill ska tydligen få förtrycka sina barn.
  • Anonym (trött)
    Tow2Mater skrev 2014-10-20 18:04:10 följande:
    Hur har Laboraskolan och foräldrarna till eleverna där fortryckt dem i skolan?
    De anser att kvinnan alltid skall vara underordnad mannen, och det går igenom i undervisningen i skolan. Det har till och med skolverket fattat. Naturligtvis är detta inte något de tänker ändra på, eftersom huvudanledningen till att de vill ha en egen skola är att de vill isolera och indoktrinera sina barn. Det har i alla fall inte nåogot med att ge dem en bra utbildning att göra, eftersom de är negativa till utbildning och lärarna saknar lärarutbildning.

    Det är helt sjukt att svenska skattemedel går till att låsa in barn i en förtryckarsekt.
  • Anonym (trött)

    Motverka mobbning.. eeh?? Om man läser _någon_ annan info om Plymouthbröderna än deras egen hemsida framgår med stor tydlighet att det rör sig om en riktig obehaglig sekt som isolerar sig, förtrycker sina kvinnor och beskär sina barns möjligheter att göra något över huvud taget som strider mot ledarnas tolkning av bibeln. Avhoppare blir utfrysta och hatade. En avhoppare rekommenderar tom att stanna eftersom man blivit totalt samhällshandikappad och lämnad utan redskap att klara sig i resten av världen efter en uppväxt i sekten. 

    Om detta vore en bra bullerbyskola med sunda värderingar, små klasser och fint inkluderande kamratskap så skulle väl andra barn än Plymouthbrödernas gå där??

    Äsch, fattar inte ens varför jag skriver här, det är bara så dumt alltihop.

Svar på tråden Hur kunde Plymothbröderna få starta en friskola?