• Forgetit

    Så jävla trött på min kompis

    Det ärligaste och absolut bästa du kan göra, är att berätta för henne hur du känner och upplysa henne om hennes beteende. Hon kanske inte själv inser hur hon håller på. Ibland behöver folk en väckarklocka.
    Ge henne en chans att ändra sig. Det vore väl dumt att mista en kompis som du egentligen tycker mycket om, pga hennes nya och lite dåliga beteende?
    Hon kanske är stressad? Orolig? Nedstämd? - Det finns säkert en anledning till hennes beteende; en anledning som säkert går att råda bot på.
    Var en schysst kompis och hjälp din vän tillbaka till den positiva sidan igen! Solig

  • Forgetit
    Anonym (kompisen) skrev 2014-10-20 22:20:29 följande:
    Grejen är den att jag har hjälp henne mer än nog. Jag är inte en sån som quitar, men seriöst, gud vad mycket hjälp hon fått av mig. 

    Egentligen fattar jag det själv, att jag bör berätta för henne hur jag känner, men under mer än 1 års tid har jag bara känt att hon är ett dött lopp. Det kommer inte bli bättre, och jag har växt ifrån henne sedan länge.... 
    Hon kanske går igenom en tuff period?
    Skillsmässa? Dödsfall? Missfall? Ensamstående? Arbetslös?

  • Forgetit
    Anonym (kompisen) skrev 2014-10-20 22:44:19 följande:
    Jag har tänk att göra så faktiskt.... Men HUR fegt är det egentligen att ta det på telefonen? Samtal är inget alternativ, så då får det bli sms. 
    Skicka ett sms med en gång då. Du verkar ju rätt så säker på vad du vill.
  • Forgetit

    Det viktigaste är väl dock att om du bestämmer dig för att göra ett avslut på er vänskap, så gör det ORDENTLIGT! Ge henne inga falska förhoppningar genom att svara på vissa sms, träffa henne kortare stunder, eller rent av själv vara den som ringer eller smsar när du har tråkigt och inte har någon annan att prata eller umgås med.
    Gör du slut, så gör du slut ordentligt. Annars är du en fitta.

Svar på tråden Så jävla trött på min kompis