• Alex92

    Någon mer som passerat Bim Oktober och varken fått plus eller mens?

    Som rubriken lyder.. Skulle haft min mens i Fredags/lördags men varken mens eller plus har dykt upp sen dess.

    Har symtom som ömma bröstvårtor, och något ömma bröst förövrigt. Trött, och virrig. - Någon mer?

  • Svar på tråden Någon mer som passerat Bim Oktober och varken fått plus eller mens?
  • Anonym (=))

    Hej!

    Jag skulle haft min mens i måndags, gjorde ett test i tisdag som visade neg.. På onsdag började jag få ömma bröst... idag fredag fortfarande ingen mens.. har inte vågat testa igen..

  • Dakine

    Följer. Jag väntar min mens på torsdag, men känner inget märkvärdigt. Ömma bröst som fan, och stickningar i magen. Lite lätt mensvärk till och från. Tog ett test idag, men visade ingenting.

  • louisep87

    Är på dag 38 i cykeln och aa bilden ni ser får mig att bli tokig. Jag känner mig inte gravid men. Vad säger ni om dessa graviditetstest?



    Två längst till höger dag 1 nästa två är dag 2 och de sista två är dag tre vilket är idag

  • Ssarapettersson
    cathii20 skrev 2014-10-21 21:22:37 följande:

    Jag hoppas verkligen flytningarna betyder något! Nej jag har inte tagit några äl-tester! Borde ha gjort det men tänkte i början att vi bara ska köra och se vad som sker men nu ångrar jag mig haha :) Skulle velat haft mer koll!Usch vad tråkigt för er med mf, beklagar :(

    Jag bor i en håla i Västmanland :)Känner igen mig i hur du känner när man tar neg test! Man blir så irriterad över att man faktiskt trodde något :o

    Haha vad kul att vi alla är 22 ;D


    Hej tjejer! Va roligt att ni är 22, jag också. Har även samma problem. Är på BIM+4 idag. Mensvärk, rikliga flytningar, ömma bröstvårtor osv. Dock ingen mens och inget plus, börjar bli tokig :( detta är vårat första försök så det är första mensen efter p-piller MEN hade ägglossning och nu mensvärk, det borde ju tyda på att kroppen kommer igång? Vad tror ni? Vad tror du cathii20?

    Bor också i Västmanland förresten! :)
  • Elk

    Hej,
    Jag hoppar gärna in här. Skulle haft min mens i måndags, fick på BIM-2 rosa/röda flytningar som kom endast via toabesök och höll i sig i 2-3 dagar. Har inte behövt något skydd under tiden och det har inte kommit något förutom vid toabesök så känns konstigt om det skulle ha varit mensen även om det var blodflytningar. Gjorde igår ett test på BIM+2 som var tokminus, gjorde det på kvällen efter att jag hade kört ett spinningpass, dvs svettats och druckit mycket vatten, vet inte om det kan spela in? Men känns som att man borde sett en liten tillstymmelse till positivt om det hade varit något.

Svar på tråden Någon mer som passerat Bim Oktober och varken fått plus eller mens?