Inlägg från: Anonym (fråga auktoriteten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fråga auktoriteten)

    Vad händer om man åkt på LOB alltså hamnat i fyllecell 2 ggr inom ett år ?

    Det här skulle du naturligtvis ha frågat om när det hände. Dricker du så sällan som du säger är det nog ingen fara även om du blir utredd och körkortet kan de inte ta så länge du inte har kört bil onykter.

    Men kan du inte kontrollera ditt drickande bör du nog inte dricka alls. Eller be någon vän om hjälp att se till att du inte dricker för mycket. Jag kan på sätt och vis förstå dig, jag förlorar själv omdömet av alkohol och vet inte alltid när det blir för mycket, men tack och lov tål jag inte särskilt mycket, jag menar att jag kräks långt innan jag blir så full att någon skulle vilja ta hand om mig... Att du verkar ha hög alkoholtolerans är oroande.

  • Anonym (fråga auktoriteten)
    Anonym (Orolig) skrev 2014-10-21 12:11:02 följande:

    Nej har inte obegränsad tillgång till alkohol. Krävs inte mycket för mig för att bli helt borta . Därför väljer jag som oftast att endast dricka 3,5 or . Denna gång när jag blev helt borta och hamnade i fyllecell så hade jag under loppet av 4 timmar druckit 3 st 33 cl öl 5,6or två glas vin och en drink . .


    Säker på att ingen hade spetsat din drink med någonting, eller att du minns fel?? Kanske var det ett glas med ren sprit? För det låter inte som tillräckligt mycket för att bli asplakat på 4 timmar. Kanske på fastande mage. Men du ska nog hålla dig till 3,5:or...
  • Anonym (fråga auktoriteten)
    Anonym (S) skrev 2014-10-21 12:24:25 följande:
    5 st 6:or är väl snaps/shot?
    Aha, jag tolkade det som alkoholhalten på 33:orna... ifall det är flera shots på det så hamnar saken i ett helt annat ljus.
Svar på tråden Vad händer om man åkt på LOB alltså hamnat i fyllecell 2 ggr inom ett år ?