• Rowalise

    Men vad i hela......

    Jag är inte alls så jävla "haj" på det här med skulder och skit..Jag har fått hem från vissa inkasso bolag, om GAMLA skulder som min mamma inte betalat. Det är alså typ bokförlag och skolfoton osv osv.. 


    Är det verkligen min plikt att betala hennes skit ?? Eller får jag glatt le och börja gräva efter vartenda öre i min tomma plånbok? 

  • Svar på tråden Men vad i hela......
  • Rowalise

    Så det är hennes skulder vi pratar om? Hon har ju skaffat sakerna till mig (bokförlagen) men skolfotorna har hon skaffat åt sig! Det hon skaffade åt mig var väl för att vara snäll I guess.... Vi pratar ju inga stora summor, men ändå så att jag måste börja gräva i min plånbok, jag tycker det är oacceptabelt !!

  • Rowalise

    Ja sorry sorry!! Vimsiga jag.. Oskyldig


    Alså, det är ju saker hon skaffat till mig, men inte betalt och nu är dom skulderna mina! Är det verkligen så jävla skitigt att jag får betala dessa? Jag menar, det är ju HON som skaffat detta till mig.. HON har skrivit på avtal,medlemskap och skolfoton och allt jävla faderullan... Tycker det borde vara hennes rätt att fortsätta betala skulderna! Eller är jag helt bakom flötet? 


     


    (Som jag skrev innan, kan inte det här med skulder och skit.... )


    Om jag t.ex skaffar tidningspremunation åt mina söner som jag bestämmer att "Nä det här tänker jag inte betala vidare på, och jag skaffar skolfoton och känner "Nä det här tänker jag inte heller betala" och när mina söner då fyller 18år så får dom alså glatt betala för mitt "påhitt"?

  • Rowalise

    Ja men dåså! :) Då har jag en del att fixa idag då.


    Tackar för så mycket för proffsiga svar till en icke "jag kan inget om skulder" brud.

  • Rowalise

    Det här är ju sjukt. Jag får glatt betala iaf även om hon har beställt i mitt namn och var underhållningsskyldig..


    Man blir så glad i själen! Demon

Svar på tråden Men vad i hela......