• Respan

    Öppen tapp in till fostret? vecka 27!

    Kan börja tråden med att jag inte vill ha kommentarer som att man inte ska vara inne och pilla osv för det har jag redan läst i så många trådar nu när jag letat efter svar själv.

    Har haft lite som mensvärk i några dagar nu och fick då för mig att känna på tappen om den var som jag känt den innan för några veckor sen. Tvättade självklart händerna noga och kände efter men denna gång så får jag in fingret mer (fått in lite innan men bara precis i yttre), kände vad jag antar helt klart är fosterhinnan. Är det möjligt? Någon som haft likadant?
    Jag har haft lite mensvärk känsla vissa stunder om dagen nu med men vet inte om det är förstoppning eller ej :/

    Jag är i vecka 27 (26+5)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-10-23 20:16
    Kanske ska tillägga att jag är omföderska om det har någon betydelse.

  • Svar på tråden Öppen tapp in till fostret? vecka 27!
  • Respan
    Anonym (Meen varför?) skrev 2014-10-23 20:05:38 följande:

    Varför åker du inte till förlossningen? Det ska inte vara öppet alls och framförallt inte utan att en läkare får göra en undersökning och bedömning. Lite tråkogt om din bebis skulle födas hemma utan den hjälp som behövs :(


    Har inte värkar eller så bara den svaga mensvärken som likaväl kan vara förstoppning nu. Får jag mer ont så kommer jag ringa in och rådgöra med dom :)

  • Respan

    Tack för era svar, ringer in till förlossningen imorgon och rådgör med dom.
    Har haft dåligt bemötande från förlossningen sen innan en gång om att jag inte skulle vara där i onödan för dom har annat att göra när jag kom in för smärta (som sen visa sig vara gallstensanfall), det leder nog till att man inte vågar "störa" dom.

    Och till "Anonym (hanne)", nej jag vill självklart inte föda förtidigt. Men med bristande förtroende på vården och rädd för att bli nedklankad så har jag inte ringt dom!

  • Respan

    Jag var inne på fredagen och allt såg bra ut som tur var :) Var öm i livmodern när hon tryckte på den lite men inget hon tyckte var farligt nu. Inga infektioner eller något ! :)

Svar på tråden Öppen tapp in till fostret? vecka 27!