Inlägg från: Anonym (Hm,,) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hm,,)

    brakat loss

    Lilje skrev 2014-10-26 21:22:36 följande:

    Om du ständigt gnäller och tjatar om allt bonusen gör fel förstår jag att din man blir trött på det. Det är ju inte din sak vad hans barn hittar på, och inget dödar kärleken som känslan av att partnern ogillar ens barn. Lägg ner innan dina också blir VV-barn. Annars kan du ju förbereda dig för den varma känslan man får när hans nästa tjej tycker dina barn är ouppfostrade och ständigt gnäller och skriker på dom.


    Trådens bästa inlägg. Ts skriver att om det varit ombytta roller, så skulle hon varit tacksam om hennes partner ville va med och ta hand om problemet..Jag är inte så övertygad om det.
  • Anonym (Hm,,)

    Det finns i regel mer än en sanning. Här får man alltid ta del i endast en. Skulle man i det här fallet få höra pappans, så kanske man lättare skulle förstå hans reaktioner.

  • Anonym (Hm,,)
    Anonym (blä) skrev 2014-10-26 22:40:54 följande:
    men trots att du inte ens har hört mannens version utan bara ts så har du ju redan bestämt dig vilken 'sanning' du tror på, du har ju till och med redan ifrågasatt ts egna känslor och tankar för du tror dig veta bättre än ts angående vad hon tycker om saker och ting

    kanske du är lite färgad pga av personliga erfarenheter? själv har jag varken bio eller bonus och ser det hela lite mer opartiskt och inte med föräldraglasögon på

    Min erfarenhet hämtar jag från det verkliga livet. Jag köper aldrig rakt av vad en person berättar som är i konflikt med en annan Gör du?. Att det finns en version till brukar alltid framgå, när man pratat med båda. Det är säkert inte annorlunda i det här fallet. Skillnaden är bara att här får alltid en stå oemotsagd. Det finns kanske en orsak till att mannen här verkar frustrerad och irriterad. Han kanske mest har fått höra gnäll och klagomål på sitt barn, Det vet vi inte, och kommer heller aldrig att göra.

Svar på tråden brakat loss