Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Fler som börjat planera för syskon i början av 2015

    Hej!

    Har en son som är född i februari-14. Jag blev gravid på 21:a försöket med honom och har ett missfall bakom som blev till på försök nr 9. 

    Vi hoppas kunna börja syskonförsök i januari men det beror lite på om jag hinner få ett jobb innan. Blev färdigutbildad i början av graviditeten och har inte hunnit jobba inom professionen så det är lite nervöst. 

  • Vårväntanochlängtan

    Nä precis, allt jag hoppas på är att det inte tar lika lång tid som sist.
    Vi vill också ha ganska så tätt i mellan våra. Har räknat ut att om det blir på första försöket vilket kanske inte är så troligt så blir det 20-21 månader i mellan. Känns lagom. Vilken månad är din son född, och hur lång tid fick ni kämpa med dottern?

  • Vårväntanochlängtan

    4:e februari :) 

    Försöker boosta kroppen lite innan med att gå ner ett par kilo som är kvar efter graviditeten samt några som flyttat in på kroppen med hjälp av mammafikor ;)

    Sedan kommer jag nog använda mig av appen natural cycles för att få bättre koll på ÄL. 

    Har du normala mens cyklar annars? Mina har hoppat några dagar fram och tillbaka i mellan åt så det vore bra att få lite extra koll. 

  • Vårväntanochlängtan

    Hej, vad kul att ni snart ska börja. Vikten går det inget vidare med men ska på jobbintervju nästa vecka som jag hoppas leder till anställning. 

    Har chans på fastanställning efter 6 månader så försöken till syskon kommer nog inte starta för oss förrän ca 3 månader har gått i så fall.

Svar på tråden Fler som börjat planera för syskon i början av 2015