• Anonym (Mia)

    "Min flickvän kan inte ens mäta sig med din nya pingla"

    Det är en jargong killar har. Ta det inte personligt. Klart det finns massor av unga och läckra tjejer som är mycket hetare än du är. Det betyder inte att han älskar dig mindre eller att han inte tycker du är snygg och het.

  • Anonym (Mia)
    Anonym (Oduglig) skrev 2014-10-29 11:41:56 följande:
    Han är 41 men rätt ung i sinnet. Alltså omogen förstår jag först nu efter 8 år och 3 barn. Jag är så ledsen. Han tycker jag överdrivet och borde ta hans ursäkt. Hur kommer man över nåt sånt här?
    Varför kallar ni er för flickvän respektive pojkvän, när ni har barn tillsammans?
    Låter som att ni är 18 år.
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Oduglig) skrev 2014-10-29 12:33:46 följande:
    Vilket jag är fullt medveten om, men jag tycker det är respektlöst att tala så om sin partner till nån annan. Och samtidigt på sitt initiativ slänga komplimanger efter mig. Jag tvingar honom inte till det, jag vill bara inte att han ljuger för mig.

    För att vi inte är mer än så. Vi är inte gifta eller förlovade. 41 och 30 är vi. Jag kan säga sambo men vad spelar det för roll
    Fast du vet ju inte hur han snackar om dig eller andra tjejer i vanliga fall. Du råkade höra detta.

    Varför tror du att han ljuger för dig, att du inte skulle vara det finaste han har? När man pratar om sin partner så är man inte opartisk, man är påverkad av även inre kvalitéer. Bara för att det finns kvinnor där ute som är hetare än dig, så betyder ju inte det att han tänder på dom eller vill  vara med dom. Han vill ju vara med dig för att han älskar dig för den du är, både på in- och utsidan.

    Visst var det klantigt sagt, men han menar inget illa. Som sagt, en jargong killar har.


  • Anonym (Mia)
    Anonym (e) skrev 2014-10-29 12:46:58 följande:
    Det är väl att generalisera, inte alla killar.
    Ursäkta, glömde skriva. Alla killar har inte denna jargong. Trodde folk fattade, men jag vet, detta är FL, och allt måste förtydligas, så folk inte missförtår.
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Oduglig) skrev 2014-10-29 19:52:00 följande:
    Allt är inte svart eller vitt

    Men till skillnad mot många av er som svarat så har jag självrespekt och vet mitt värde. Jag tar inte en massa lögner och skitsnack. Så jag ska snart ligga med en kompis till honom som hämnd. Ja han är faktiskt här nu! Sen ska jag säga till sambon som jag lovat vara trogen, att han överdriver och det var för en god saks skull.
    Känns ju moget.

    Du vet ditt värde och väljer att vara otrogen. Ja, hur mycket är det värt, tycker du?
Svar på tråden "Min flickvän kan inte ens mäta sig med din nya pingla"