Inlägg från: Anonym (??!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (??!!)

    Varför tycker många att det är så stort att gifta sig?

    När man läser vissa trådar om giftermål mm så verkar en del ta det som om det vore så himla stort. Att det är typ ett måste i livet.
    Man vill så gärna bli gift med sin käresta och friar h*n inte så blir man så besviken mm. Kan tom gå så långt att man överväger att lämna just bara för att den andra inte vill gifta sig.

    Själv bryr jag mig inte om jag blir gift eller inte. Tycker inte det är det viktigaste i livet. Men visst skulle jag inte säga nej om "rätt" person frågar och det känns rätt. Men jag skulle aldrig kunna ge ultimatum bara för att bli gift.

    Visst det har sina fördelar med att gifta sig. Speciellt då om man sen skiljer sig mm. Kanske är därför en del absolut måste gifta sig, ifall det tar slut?

    Man kan väl knappast älska någon om man blir nekad att bli gift. Om man lämnar för en sådan sak? Älskar man någon så stannar man väl oavsett, även om man kanske helst hade blivit gift?

    Tycker även det är lite mesigt att tänka för att man måste gifta sig för alla andra har gjort det. Herregud, måste man göra som alla andra eller?  Varför kan man inte skilja sig från mängden. Livet blir ju inte automatiskt bättre för att man gör som "alla andra"

  • Svar på tråden Varför tycker många att det är så stort att gifta sig?
  • Anonym (??!!)
    Anonym (Jjgfh) skrev 2014-10-30 20:02:18 följande:

    Det låter som att TS är en av de kvinnorna som har väntat i åratal på att sambon ska gå med på giftemål , men han vill inte...

    Så surt sa räven...

    Det är svårt att förstå varför skulle någon ha problem med att andra främmande människor gifter sig.


    Nä, där tar du helt fel. Jag har inte väntat åratal på att bli gift. Har aldrig känt direkt behov utav det. Man kan ha det bra ihop och trivas utan för den saken gifta sig.
  • Anonym (??!!)
    Anonym (Jjgfh) skrev 2014-10-30 20:41:51 följande:

    Kul för dig. Men varför har du problem med att andra vill gifta sig ? Det är väl upp till var och en om de vill gifta sig eller inte...


    Inga problem med att andra gifter sig om de är överens om det båda två och har liknande värderingar.
Svar på tråden Varför tycker många att det är så stort att gifta sig?