• Linneasthlm

    Eva77 - Hur gick det för dig? 


    Jag själv håller på att gå under av tankar och funderingar kring huruvida jag är gravid eller inte. Jag är 27 år och vi har väl egentligen inte börjat prata om att det är dags att börja försöka skaffa barn. Jag har haft p-stav i 3 omgångar (totalt 9 år utan avbrott) och tog ut den sista i september -14. Fick regelbunden mens direkt och har hunnit med 4 cykler. Sedan dess har han inte kommit i mig och vi har haft skyddat sex, men för 10 dagar sedan så hade vi oskyddat och han kom i mig första gången - och nu när jag tänker efter hade jag ÄL förmodligen där omkring. Så tittade i kalendern och det hade jag ju.. 

    De första dagarna var det som om jag kände på mig att jag blivit gravid (konstig magkänsla bara). Sedan ÄL+4/BIM-11) har jag haft molande mensliknande värk, ont i ljumskarna och mått otroligt illa på morgnar och kvällar när jag ska sova. Illamåendet har liknat magkatarr så har fram till igår (ÄL+10/BIM-5) tänkt att det beror på det. DÅ började mina bröst göra något så ofantligt ont. Helt sjukt - känns som cement. Hela brösten ömmar och även under armhålan (?!) dock inte bröstvårtorna (har aldrig haft ont vid ÄL eller BIM innan). Mina bröst har vuxit över en storlek sedan igår kväll och känns som de väger ett ton. Molvärken är kvar, men inte lika kraftig. Illamåendet kommer fortfarande till och från. 


    Är idag BIM-4 och testade negativt igår på morgonen, är det för tidigt? Ngn med erfarenhet - är jag gravid?? Tacksam för råd. 

Svar på tråden Gravidsymptom?!