• Anonym (Hjälp)

    Hjälp! Vaknade upp på ett hotellrum utan ett enda minne..!

    I förrgår var jag på fest och sedan krogen.. Minns allting från festen o vi tog en taxi ner till stan. Efter taxin o att vi kommit in på krogen minns jag ingenting.

    Jag vaknar sedan upp dagen efter på ett hotellrum som jag har vaga känslor av att jag är medveten att jag är på. Brevid mig har jag en av killarna från festen.. Jag har inga trosor på mig och han säger att vi har haft sex. Jag har heller ingen väska ingen jacka, ingen telefon, kort eller något på mig och enligt killen hade jag inte fått hämta ut jackan på krogen då jag tappat nrbrickan o väskan har han ingen aning om.

    Vad har jag gjooooort?!?!?! Jag har en sambo som jag älskar och är förlovad med och har en son på snart 2 tillsammans med!!!!!! Kan för mitt liv inte förstå att jag haft sex med killen från festen... Det är något jag ALDRIG skulle göra nykter iallafall o absolut inte med honom. Dagen efter finns både min jacka o väska på krogen så jag får tillbaka det.

    Vad gör jag nu? Berättar för min sambo att jag varit otrogen? Men jag minns det ju inte!! Känner mig så hemsk o äcklad av mig själv.

  • Svar på tråden Hjälp! Vaknade upp på ett hotellrum utan ett enda minne..!
  • Jägaren

    Jag är så trött på alla som skriker våldtäkt i varje situation. Klart är att TS haft sex med en kille som hon inte är intresserad av, vaknat utan minnet av det och haft en öm punani.

    Omdömet kan påverkas av spriten har jag hört. Där har ni en delförklaring.

    Varför skulle hon varit utnyttjad för att hon inget minns men killen gör det? De kanske var nästan lika berusade båda två. Att han minns har kanske att göra med att han tål spriten bättre.

    Vad det gäller den stackars punanin finns det förklaring till det också. Varför blir den öm? Dålig smörjning? Antigen var den inte körklar i början av sexet eller så har man kanske kört för länge. Kanske två omgångar. Är man aspackad så känner man kanske inte att de tribologiska egenskaperna ändrats under själva akten eller så upptäcker man det inte i tid. Resultat: en öm punani.

  • Anonym (ABC)
    Anonym (Hjälp) skrev 2014-11-02 14:57:03 följande:

    Alltså jag dricker nästintill aldrig och på senare tid aldrig med minnesluckor. Det var något jag kunde få enstaka gång då jag var yngre 18-23 innan jag fick barn.

    Men att dricka så mycket som senast kommer jag självklart inte göra. Men att helt sluta gå ut 2-4 gnr per år, nej. Jag kan också gå ut o ta det lugnt vet inte varför det gick som det gick nu, men för mkt alkohol -ja!


    Men både senaste gången jag drack och denna har jag minnesluckor:( skäms o fattar inte alls när o hur jag tappar kontrollen eftersom det känns ok innan.

    Så skrev du tidigare, varför ändrar du historien?
  • Anonym (Kille)
    Fjärilslarv skrev 2014-11-02 23:19:24 följande:
    jaha. 
    jag är student så nej det kostar inte om jag vill läsa hela.
    det är en studie, har du några fel som talar för eller emot?
    Jag tog fram länk till studien såsom du efterfrågade. Varför gjorde du inte det själv? Nej, jag tänker inte söka fram några fler.
  • Jägaren
    Fjärilslarv skrev 2014-11-02 22:44:16 följande:
    fast det klassas som våldtäkt att ha sex med någon som är så pass redlös att de inte är i sina sinnens fulla bruk och kan värja sig. 
    Om vi antar att två redlösa har sex. Vem har utnyttjat vem?

    Vad jag vill säga är att det är svårt att i efterhand veta vem som varit i hjälplös tillstånd. Två aspackade människor kan ha sex med varandra. Även om de är lika påverkade just då kan det vara en enorm skillnad om fyra-fem timmar. 
  • Anonym (Pucko)
    Jägaren skrev 2014-11-02 23:35:23 följande:
    Vad jag vill säga är att det är svårt att i efterhand veta vem som varit i hjälplös tillstånd.
    Framförallt finns det ingenting som säger att hon har varit redlös. Det enda hon säger är att hon inte kommer ihåg nånting. Och det är inte samma sak som att hon skulle ha varit i ett hjälplöst tillstånd.


  • Anonym (drogtest!!)
    Jägaren skrev 2014-11-02 23:35:23 följande:
    Om vi antar att två redlösa har sex. Vem har utnyttjat vem?

    Vad jag vill säga är att det är svårt att i efterhand veta vem som varit i hjälplös tillstånd. Två aspackade människor kan ha sex med varandra. Även om de är lika påverkade just då kan det vara en enorm skillnad om fyra-fem timmar. 
    Två "aspackade" har sällan sex med varandra eftersom en redlöst berusad man ofta är impotent (mycket alkohol har den effekten på erektionsförmågan, medan lite alkohol har motsatt effekt). Så om två redlösa faktiskt har haft sex med varandra i det här fallet... har kvinnan haft extremt otur. Särskilt om hon vaknar med minneslucka, ömt underliv och ångest för sin sambo som hon inte hade lust att bedra.
Svar på tråden Hjälp! Vaknade upp på ett hotellrum utan ett enda minne..!