• Anonym (Hjälp)

    Hjälp! Vaknade upp på ett hotellrum utan ett enda minne..!

    I förrgår var jag på fest och sedan krogen.. Minns allting från festen o vi tog en taxi ner till stan. Efter taxin o att vi kommit in på krogen minns jag ingenting.

    Jag vaknar sedan upp dagen efter på ett hotellrum som jag har vaga känslor av att jag är medveten att jag är på. Brevid mig har jag en av killarna från festen.. Jag har inga trosor på mig och han säger att vi har haft sex. Jag har heller ingen väska ingen jacka, ingen telefon, kort eller något på mig och enligt killen hade jag inte fått hämta ut jackan på krogen då jag tappat nrbrickan o väskan har han ingen aning om.

    Vad har jag gjooooort?!?!?! Jag har en sambo som jag älskar och är förlovad med och har en son på snart 2 tillsammans med!!!!!! Kan för mitt liv inte förstå att jag haft sex med killen från festen... Det är något jag ALDRIG skulle göra nykter iallafall o absolut inte med honom. Dagen efter finns både min jacka o väska på krogen så jag får tillbaka det.

    Vad gör jag nu? Berättar för min sambo att jag varit otrogen? Men jag minns det ju inte!! Känner mig så hemsk o äcklad av mig själv.

  • Svar på tråden Hjälp! Vaknade upp på ett hotellrum utan ett enda minne..!
  • Anonym (kanon)

    gör det igen men se för fasen till att vara nykter denna gången så du kan njuta av både stunden och minnet av den!!!

  • Anonym (Gör detta!)
    Anonym (Varför) skrev 2014-11-14 09:46:25 följande:

    Men TS, om du är helt klar över hur du ska hantera situationen, dvs inte berätta för partner, inte drogtesta, inte anmäla, vad exakt vill du få ut av tråden?

    Och om du nu skulle ha blivit smittad, hur berättar du det? Håller tyst om det med? Alla könssjukdomar går inte att behandla........


    Detta undrar jag också över. Och om TS nu råkat bli med barn, hur blir det då? Om hon väljer att behålla så kan man ju undra vem pappan skulle vara, sambon eller den andre.....
  • Anonym (Tess)

    Beklagar det jobbiga läget. Bra att du inte mår dåligt iaf. Själv hade jag blivit milt sagt upprörd om jag vakade upp på det sättet. Jag skulle inte stå ut med tanken på att eventuellt förlora min sambo av en sådan anledning.

    Jag tycker inte att du ska berätta det. Av den anledningen att du inte gjorde det medvetet och planerat. Det kommer att göra mer skada än nytta.

    Min sambo är totalt emot otrohet men har sagt att om en liknande story som den du angett så vill han inte veta. Han anser att jag isåfall bara tänker på mig själv. Dvs att jag vill må bättre genom att lätta på samvetet.

  • Tow2Mater
    Anonym (Gör detta!) skrev 2014-11-14 11:35:48 följande:
    Och om TS nu råkat bli med barn, hur blir det då? Om hon väljer att behålla så kan man ju undra vem pappan skulle vara, sambon eller den andre.....
    Då blir ju situationen en helt annan, och TS får Då ta ett nytt beslut om och hur hon ska berätta, eller inte.
  • Anonym (Been there)

    tror du krånglar till det i onödan...Väldigt sällan någon blir drogad. Det brukar vara lättast att skylla på det när man i själva verket drack för mycket..En "okänd" som drogat verkar långsökt och sedan inte drar nytta av det... quote=74337520][quote-nick]Anonym (drogad?) skrev 2014-11-14 08:28:30 följande:[/quote-nick]

    Kan ju även vara så att någon annan än killen du vaknade upp med drogat dig men inte fått dig ensam eftersom killen du vaknade med var med dig hela tiden. Alltså att du faktiskt var drogad men att killen som du var med inte ens var medveten om det.

    [/quote]

  • Anonym (Hjälp)
    Anonym (Xander) skrev 2014-11-14 09:29:37 följande:

    du tänker inte kolla om du smittats av nåt och skydda dig så din sambo inte får det heller?


    Men vilken tjatig fråga! Vad angår det dig?
  • Johan75
    Anonym (Hjälp) skrev 2014-11-15 18:41:56 följande:
    Men vilken tjatig fråga! Vad angår det dig?
    Inget av detta angår väl någon av oss egentligen, men du skriver ju om det i en öppen tråd på ett diskussionsforum och ber om råd. Bland annat ställer du frågan:
    Anonym (Hjälp) skrev 2014-11-02 09:00:00 följande:

    Vad gör jag nu? 



    Då är det väl kanske inte allt för märkligt att du får åsikter om vad du bör göra nu?
    Behold, i come as a thief.
  • Anonym (drogtest!!)
    Johan75 skrev 2014-11-16 12:03:01 följande:
    Inget av detta angår väl någon av oss egentligen, men du skriver ju om det i en öppen tråd på ett diskussionsforum och ber om råd.
    Exakt.

    Frågan om skydd och smitta är väl mer relevant än frågan om ts ska berätta eller ej... en sexuellt överförbar sjukdom är en väldigt påtaglig konsekvens, till skillnad från ett dåligt samvete.
  • Anonym (berätta)

    Att man kan resonera som dig... Jag förstår att du kanske inte vill berätta, men att ändå avstå från att berätta av du har varit otrogen, det är så jävla vidrigt. Tänk dig om det var omvänt och du får reda på det 5 år senare. Jag hade aldrig någonsin kunnat glömma eller förlåta det. Fyfan.

  • Anonym (Hjälp)

    Har fortfarande inte berättat och nästan förträngt händelsen själv. Ingen skada skedd alltså hur gärna ni än önskade det.

  • Anonym (V)
    Anonym (Hjälp) skrev 2015-07-25 21:51:44 följande:

    Har fortfarande inte berättat och nästan förträngt händelsen själv. Ingen skada skedd alltså hur gärna ni än önskade det.


    Helt rätt beslut.
Svar på tråden Hjälp! Vaknade upp på ett hotellrum utan ett enda minne..!