• Gweny

    Orkar inte va sist kvar... Är det någon mer som försökt i 1,5 år utan plus?

    Vi har ju "tyvärr" följts åt länge. Alla andra fått gå vidare... kan inte förstå det gått 1,5 år redan!!! Och fortfarande på ruta 1. Jag fick ju som du vet ett ma efter 1års försök, men hoppas jag kan få hänga här ändå?

  • Gweny

    Tack, antar jag.   önskar vi slapp nya trådar, där tiden blir längre och länge sen vi började försöka.

    Känns som det inte blev något denna gången heller, så blir att ringa min läkare om en vecka. se vad som blir härnäst.

  • Gweny

    Thotis90>> Låter ju konstigt att dem inget hittar. Har dem sagt något om IVF kan fungera? eller har ni kanske provat det?

  • Gweny

    Själv väntar jag på samtal från min läkare, se vad som är nästa steg nu, då det inte funkat med pergotime tyvärr.

  • Gweny
    Min läkare ringde upp iallafall i em, hon är alltid så snabb, jätteskönt.

    Hon sa att jag ska höra av mig när mensen är igång och då ska vi boka tid för spolningen, sen skickar hon remiss för IVF på Sahlgrenska. Blev väldigt nervös när hon sa det, men då kommer vi iallafall stå i kön och förhoppningvis kanske få lyckas själva innan dess!
  • Gweny
    Chasingdreams skrev 2014-11-11 10:24:06 följande:
    Vad bra att du får göra en spolning. Förstår att det känns pirrigt med remiss för ivf. Jag kände mig superstressad när det plötsligt blev allvar. Nu känns det mest jobbigt att vi är på detta slutsteg. Tanken finns ju att vi inte kommer lyckas eftersom vi misslyckades med första försöket.
    miserable skrev 2014-11-10 21:45:34 följande:

    Hej. Här är ännu en som väntar febrilt på plusset. 3 år utan ett endaste positivt test. Sen hösten 2013 har vi testat olika metoder, och nu, snart så, har jag ett äggplock att "se fram emot"

    Orkar inte mera bakslag. Nu är det på tiden att det bli min tur!


    Välkommen! Då är ni igång med ivf? Vi ska troligtvis göra vårt första FET i slutet av månaden om mitt myom ser okej ut. Hoppas att ni närmar er lösning. Vet ni vad det är som krånglar för er?
     
    Ja det känns skönt att få remiss, samtidigt vill man ju att det ska gå av sig själv, dumma kropp som inte vill som jag vill. Kommer nog bli väldigt nervöst från och till. Är dock lång väntetid till vårat, så dröjer nog till våren kan jag tro, tyvärr. Men då har jag ju dig som experthjälp sen.

    Tanken finns ju att detta kanske inte heller kommer funka, men då har vi iallafall gjort allt vi kunnat känner jag, även om det såklart skulle bli en stor sorg att bearbeta.  men nu ska vi inte måla fan på väggen!!  håller tummarna för att det äntligen ska bli våran tur att få små, chasingdreams, verkligen på tiden!
  • Gweny
    Thotis90 skrev 2014-11-11 13:29:49 följande:

    Jag vill hellre ha en förklaring till problemet (oavsett om det går att behandla eller ej) än att stå här och se ut som ett frågetecken. Ovissheten är det som är jobbigast.


    Uch, ja måste vara jobbigt. Man vill ju veta osaken och då kanske kunna få hjälp!
  • Gweny
    Chasingdreams skrev 2014-11-12 10:47:08 följande:

    Om väntetiden är lång kan det ju vara skönt att vara på gång i kön.

    Hoppas verkligen att vi också kan lyckas tillsist nu när vi varit de som oftast blir kvar i alla trådar. Detta är dock den tredje tråden som jag startat och hoppas därför att det blir den sista tråden för mig (tredje gången gilt).


    Får verkligen hoppas att inga mer trådar i detta ämne behöver göras!! Vore ju så kul om vi kunde lyckas någorlunda samtidigt och följas åt med det roliga istället!
  • Gweny
    Hanna31 skrev 2014-11-13 11:23:35 följande:

    Hej, tack detsamma! jag är under behandling just nu, planerat plock den 18/11. Skönt att vara igång igen, samtidigt rädd för att det bara kommer sluta med mens nr 20.... :-/


    Hoppas dem får ut många fina ägg och det går vägen denna gång.
  • Gweny
    Hanna31 skrev 2014-11-13 13:36:58 följande:

    Tack, hoppas vi med! Du väntar på att få komma till Sahlgrenska eller?


    Japp! Men med den långa kön, dröjer det nog tyvärr.
Svar på tråden Orkar inte va sist kvar... Är det någon mer som försökt i 1,5 år utan plus?