Inlägg från: Anonym (Say whaat?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Say whaat?)

    Hon tvingar mig att bli pappa :(

    Är du på riktigt eller är den här tråden ett jävla sjukt skämt? Du har haft oskyddat sex inte bara en, utan flera gånger. Någon jävla biologilektion måste du ha varit med på i skolan, och då förstår du mycket väl att när inget skydd används kan det bli barn. Nu är tjejen gravid, ensam och full av hormoner och vad gör du då? Hotar att skicka dina vänner på henne att slå henne?! WTF?!

    En abort är inte bara som att gå in till tandhygenisten och rensa bort tandsten. Det är ett kirurgiskt ingrepp om hon är långt gången. Även om hon inte är så långt gången så är det ändå traumatiskt för henne. LÅT BLI HENNE! Väx upp och skaffa lite ansvar och mognad.

  • Anonym (Say whaat?)
    Anonym (:/) skrev 2014-11-11 22:54:23 följande:

    Usch. Känner paniken i dina rader.

    Är det hennes första barn?

    Och ovanstående, ta problemet för vad det är. Den här killen behöver ingen moralpredikan. Han ångrar nog det felsteg tillräckligt.

    Vilken vecka är hon i?


    Moralpredikan? Läste du inte hela ts? Han har hotat att skicka folk som ska slå henne. Det är fan olagligt. Handlar inte om moral.
  • Anonym (Say whaat?)
    Anonym (RRr) skrev 2014-11-11 23:23:06 följande:
    Jag vill jättegärna ha barn i ett seriöst förhållande. Och hon gav mig en kondom för jag ville inte ha kondom för det är skönare utan och dessutom trodde jag inte hon kunde få barn för att hon sa att hon inte kunde det, att man var tvungen att ha ägglossning för det
    *Facepalm*

    Hur gammal är du egentligen?
    Du har valt att inte skydda dig, det här är vad som händer. Ta något jävla ansvar för det du gjort istället för att bara sitta och tycka synd om dig själv. Det är bara du, du och du. Du vill inte använda skydd, du vill inte ha barn, du vill att hon gör abort. Tänk lite på vad HON vill istället.
  • Anonym (Say whaat?)

    Jag såg nu att du var mamman. Det du måste göra nu är att ANMÄLA honom. Spara sms och spela in telefonsamtal där han tar upp misshandelshoten. När barnet är fött kan han nämligen kräva gemensam vårdnad i framtiden.

    Lämna absolut inte barnet till honom. Det finns faktiskt en risk att han kan göra barnet illa. Visst, det finns solskenshistorier om pappor som ångrat ig och helt plötsligt älskat sitt barn när de ser barnen. Men sedan finns det shaken baby syndrome.

Svar på tråden Hon tvingar mig att bli pappa :(