• Anonym (TKO)

    Hon tvingar mig att bli pappa :(

    Att ha oskyddat sex är att försöka bli gravid, så jo du försökte med flit )

  • Anonym (TKO)
    Anonym (s) skrev 2014-11-12 15:04:50 följande:
    Om man tar så oerhört lätt på att döda ett ofött barn, så är nog inte steget så långt till att döda eller skada en född person. Riktigt sjukt faktiskt hur abortfanatiker resonera
    Ja, verkligen abortfanatiker är ett jävla pack (om de ens finns)! 
    Det finns väl ingenting i den här tråden som säger att jag tar lätt på abort? (Men uppenbarligen uppfattade du mig som en abortfanatiker när du läste mitt ironiska och smaklösa skämt om vad som skulle hända med dig om du mötte "oss" i en mörk gränd). Jag säger verken bu eller bä i abortfrågan förutom att jag tycker att det vore rättvist med juridisk abort för ofrivilliga pappor :)
  • Anonym (TKO)
    Anonym (s) skrev 2014-11-12 15:06:08 följande:
    Isåfall gjorde också han det.
    Men det var inte min poäng i sammanhanget. Du sa att det var en verklig händelse och att du INTE försökt bli gravid med flit. Oskyddat sex är jättebra om man vill bli gravid. Du var oskyddad och visste att han var oskyddad och därför var det ett medvetet försök att få till en bebis ;) 
  • Anonym (TKO)
    Anonym (RRr) skrev 2014-11-12 16:45:08 följande:
    Så då är det bättre jag aborterar barnet istället och förnekar det ett liv överhuvudtaget? Märkligt resonemang.
    Ja, ja... Gjort är gjort och TS är glad över sin 3:e graviditet. Men jag förstår den stackars 21- åriga pappan som tvingas bli pappa mot sin vilja. Det är faktiskt konstigt att lagen inte kan skydda honom bättre.
    Och vem vet? Snart sitter vi kanske här igen och diskuterar TS 4:e graviditet (hon som har så svårt att bli gravid, bara 3 graviditeter hittills i sitt 23-åriga liv) med ytterligare en ny partner som hon säkert kommer tycka är ansvarslös.
  • Anonym (TKO)
    Anonym (s) skrev 2014-11-12 16:59:37 följande:
    Håller med. Men en del här tror uppenbarligen att de själva skulle bli SÅ usla föräldrar att det är bättre för barnet att inte födas alls, och felaktigt antar de att andra skulle bli lika usla föräldrar. Ok för att anse sig själv vara så usel att man tycker att ens barn borde dö för att slippa det lidandet, men att komma och anse att någon annans barn borde dö är ju sinnessjukt, faktiskt.
    Men det är väl inte så sinnessjukt? Man är sig själv närmast. Om jag kan föreställa mig själv att göra abort så är det väl inte lustigt att jag kan tro det om andra? 
  • Anonym (TKO)
    Lord Hans skrev 2014-11-12 17:02:30 följande:

    Det är faktiskt ytterst märkligt att det finns kvinnor som är för abort, men samtidigt mot juridisk abort för män. Hur tänker ni då?


    Mycket bra fråga!! :)
  • Anonym (TKO)

    Barnet finns för att mamman har bestämt att föda fram det. Varför ska pappan behöva leva med kvinnans beslut om det går emot hans vilja? Det måste ju gå emot nån mänsklig rättighet (nån mänsklig rättighet om reproduktiv hälsa). Ska hon få göra abort så ska han få göra det också, så enkelt är det!

  • Anonym (TKO)
    Anonym (s) skrev 2014-11-12 17:22:00 följande:
    Jag skulle aldrig kunna göra en abort. Men jag antar inte att alla fungerar som mig och accepterar och respekterar de som gör det valet och tar mig inga friheter att säga att det de gör är fel. Har folk så svårt att tänka att alla inte tänker likadant och att alla inte kan eller vill göra abort, någonsin? att en del ser det som ett barn och tror mer om sig själva än att de tycker att barnet borde dödas för barnets skull ( jösses så ädelt att ta död på ett barn)?
    Jag tror inte alls att folk har svårt att förstå att man tänker olika/tycker olika och beter sig olika. 
    Och... som sagt, jag säger inte att abort är rätt eller fel jag säger bara att om det ska vara en kvinnlig rättighet att kunna få göra abort så måste männen ha en motsvarande möjlighet.
  • Anonym (TKO)
    Lavish skrev 2014-11-12 17:10:06 följande:
    För att i det senare fallet existerar och lever barnet? Vilket innebär att A. Ett oskyldigt barn får sämre levnadsstandard (ev under existensminimum) för att pappan ska slippa bidra till dess försörjning, eller B. Skattebetalarna får betala underhållsstödet för män som vill knulla runt utan att a något ansvar för konsekvenserna.

    Både A och B är i min mening oacceptabla.
    Barnet lever för att mamman ville det, inte nödvändigtvis för att pappan ville det. Det är kvinnans beslut som lett henne till sin egen livssituation med barnet. Det är hon som har bestämmanderätt om det ofödda barnet. Hennes beslut, hennes konsekvenser. Om kvinnor har möjlighet att "ångra" sin graviditet så måste män få ha det också.
  • Anonym (TKO)
    Lavish skrev 2014-11-12 17:39:41 följande:
    Jo det går emot barnets rätt till att bli försörjd av sina föräldrar. Det är barnets rättigheter allting handlar om efter att barnet har fötts. Pappans rättigheter kommer inte före barnets rättigheter. 
    Nej, och det är ju tråkigt! För mamman står där med ensam beslutsrätt om huruvida hon vill fullfölja graviditeten eller inte, och pappan står som ett fån och måste anpassa sig oavsett vilket beslut hon fattar. Det är inte rättvist mot männen som inte vill bli fäder!!!
Svar på tråden Hon tvingar mig att bli pappa :(