Inlägg från: Anonym (Linn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linn)

    Kille med Micropenis

    Hade jag träffat dig så hade jag blivit orolig när jag såg den att du inte skulle känna så mycket vid sex med mig, och därför tvekat... hur funkar det för dig? Känns sex bra eller känns det som att alla tjejer är jättestora därnere?

    annars skulle det inte vara några problem, har onanerat med ett pekfinger och för mig räcker det gott om jag kan få mycket klitorisstimulans samtidigt... men hur skulle du vilja att en tjej gjorde det skönt för dig? 

    Sedan kan det säkert bli lite konstigt om du inte nämner det före sexet också, att du ser ovanlig ut där. Det blir lite av en elefant i rummet. Samtidigt så blir det ju fel om du säger det för tidigt också, svårt... 

  • Anonym (Linn)
    Anonym (Z) skrev 2014-11-13 20:33:57 följande:

    Undrar det samma som Linn ovan.

    Onanerar alltid med enbart pekfingret och kommer jättehårt av det. Så det är nog många det skulle funka för! Förstår dock att det är jobbigt för dig.


    Ja som tjej blir man liksom osäker på om man ska vara tillräcklig...
  • Anonym (Linn)

    Berätta inte direkt utan när ni setts några gånger och det börjat uppstå lite känslor. Då bryr man sig inte så mycket. Men som sagt, så länge sex känns skönt för dig och du kan komma av det så hade det inte varit ett problem för mig iaf :)

Svar på tråden Kille med Micropenis