• cirkusmamman

    Vi som väntar Femman 2015!

    Jag vet att jag tillhör en minioritetsgrupp i hönsgården, men nu är det ändå så att barn nr 5 kommer till sommaren och jag skulle så gärna vilja prata med fler i samma situation.
    Finns ni..?

  • Svar på tråden Vi som väntar Femman 2015!
  • tina798

    Kul att det finns flera i samma situation

    Själv börjar jag bli lite nervös pga att detta kommer bli mitt fjärde kejsarsnitt. Hur gamla är era andra barn. Våra kommer vara 11,8,3,2 när bebis kommer.

  • Mianne

    Vad kul! En tråd för mig:)
    Jag väntar mitt femte barn i juli, mina barn är idag 11, 9, 3,1 och jag är 40 år:)

    Hur mår ni, vilka tankar har ni om att få en femma?

    Jag mår bra, kan dock känna att omgivningen (dock inte närmaste familjen...såklart:) är så negativa till att skaffa många barn. Får nästan bara höra negativa kommentarer som ....ojdå! men...ska du skaffa ett helt fotbollsteam......eller _nu får det väl ändå vara nog med barn.....eller - skaffar ni barn för bidragen.....

    Vet att man inte ska bli påverkad men jag blir ledsen av människors oaktsamhet.
    Speciellt som gravid är man ju extra känslig....

    Hur har folk runtomkring er reagerat på er femte graviditet?

  • Familjen Knasboll

    Hehe jag brukar säga: ja jag har alltid önskat mig ett helt fotbollslag. Men om det är ett sjumanna eller elvamanna låter jag vara osagt. Plus avbytare då

    Fast så många hinner jag inte med, tyvärr, även om jag skulle önska.
    Jag blir 41 år, så att den här Femman ville bli till är jag överlyckligt tacksam för <3


    Enastående ensamstående Fyrbarnsmamma med en Femma på väg
  • tina798

    Vi har inte berättat för omgivningen än och ärligt talat så drar jag mig lite för det. Folk menar säkert inget illa med sina kommentaren men tycker ändå att det är tröttsamt att höra.

  • Mianne
    tina798 skrev 2015-03-02 18:44:30 följande:

    Vi har inte berättat för omgivningen än och ärligt talat så drar jag mig lite för det. Folk menar säkert inget illa med sina kommentaren men tycker ändå att det är tröttsamt att höra.


    Jag kände likadant, nu kan jag inte dölja magen längre och då kommer kommentarerna. Har inte riktigt hittat ett  bra sätt att tackla dom ännu......
    Det känns ju bra att vi är några stycken här inne som vågar gå motströms och skaffa fler barn än 2-3 stycken vilket ju är normen i samhället.

    Gudars vad min mage växt sista veckan! Hur ska detta sluta:)


  • JeyLa

    Plussade fredagen den 27/2  (BIM -2), ett väldigt svagt plus. Tog ett nytt test på BIM +1 och jag tror att det var svagt - jag har nämligen aldrig provat Apotekets egna grav.test. Så på BIM +2 tog jag ett CB digital, och det visade gravid - men jag är ändå nojjig. Vi har försökt i snart ett år så jag hade gett om hoppet iom att jag blir 40 i år.

    Jag har fyra döttrar och de blir 3, 7, 9 och 10 senare i år. BF på den här lilla krabaten skulle isf bli den 11 november.

    När jag väntade fjärde dotterns så fick jag känningar 10 dagar innan BIM, illamående, ömma bröst och yrsel. Den här gången kände jag ingenting alls före BIM. Men nu har jag väldigt ont på höger sida, så jag antar (och hoppas) att det är växtvärk bara - brösten ömmar så nu också. Har ni märkt av att symptomen kommer tidigare och att de ibland upplevs som värre?

    Hur omgivningen reagerar vet jag redan - de närmaste på min sida tycker att "har du inte tillräckligt att göra" (det fick jag höra när jag väntade fjärde dottern) - men på sambons sida så blir de iaf glada. Vi ser iaf framemot denna lilla krabat, och det gör syskonen också (även om de inte vet om det än)

Svar på tråden Vi som väntar Femman 2015!