Inlägg från: Anonym (Acceptera) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Acceptera)

    Får oftast problem andra med kvinnor (jag kvinna).

    Ja, jag känner igen det. Har alltid haft ett attraktivt utseende och kommer för det mesta bättre överens med män än kvinnor. Diskussionsmässigt också.

    Kvinnor har misstagit mitt intresse för att hellre sitta med karlarna på fester som att jag flirtar med dem (vilket inte är sant). Flera har börjat klänga på sina karlar och påtalat menande om hur länge de varit tillsammans och hur många barn de har.. Var på jag "Men var roligt för er!" Men tänker alltid och?? Om jag varit kille och pratat om samma saker som jag gör så hade knappast kvinnorna revirmarkerat lika starkt..

    Det är helt enkelt något du får lära dig att stå ut med och acceptera. Och nej det blir inte bättre med åren, snarare värre. För många kvinnor har åldersnoja när de grå håren börjar komma, rynkorna och bröst som börjar hänga något gör att de bara blir mer osäkra på sig själva och således även utvecklar större benägenhet för svartsjuka.

    Som ensamstående (singel) så har jag märkt att jag allt mer sällan blir bjuden på fester med par. Men tjejfester går tydligen bra.. Bara synd att jag finner mer utbyte med killar då..

  • Anonym (Acceptera)
    Anonym (20) skrev 2014-11-16 15:13:22 följande:

    Hur gammal är du?


    Om frågan var ställd till mig`?
    Så har jag vänner som varit tillsammans med sina män lika lång tid som du levt..

    Och visst har jag haft problem med "skitsnack" även från grannar när jag var yngre (runt 25) och de var kring 40 år. Men det blir inte bättre som jag påtalat.

    Kvinnors svartsjuka gentemot andra kvinnor handlar i stort om deras egen självkänsla och mindre om tilliten till deras egna män.
  • Anonym (Acceptera)

    Om jag ger exempel på vad kvinnor oftast pratar om på fester.. (obs inte alla).
    Idol, mello, hårfärgning, smink, barn, skor, kläder, karlar, skor, matlagning, gamla minnen (före min tid), utlandssemestrar, ikea, nagellack, krämpor. Skönt dock att man är förbi småbarns-föräldertiden då de bara pratade baby och blöjor samt färg på avföring och gulliga anekdoter..

    Jag föredrar prata om äldre rock, byggnadstekniska frågor (renovering), politik, etik, bilar, abonnemang, datorer, tv-spel från förr, elkopplingar osv.

    Jag bryr mig ytterst lite om mitt utseende. Kläderna jag bär kan vara 10 år gamla och absolut inte efter senaste snitt. Kör med sköna skor istället för moderiktiga. Har inte målat naglarna på 20 år. Är manhaftig. Ignorerar komplimanger men uppskattar dem mer från kvinnor än män. På tjejfester så uppskattas mitt otvungna sätt. Så att tro att alla kvinnor som hellre umgås med killarna på en fest gör det för att få bekräftelse är väldigt fel. Men inte förvånande att höra att kvinnorna som blir svartsjuka ser det på det viset..

  • Anonym (Acceptera)
    eslah skrev 2014-11-18 19:06:06 följande:
    Det säger du, du måste väl själv vara brutalt rolig då?

    Alltså den här gruppen kvinnor som säger att "bara män har humor" har jag väldiga fördomar mot, ofta är dom lika underhållande själva som ett kylskåp från 76.

    Sitter i killgrupper och tihi:ar och slänger med håret, hålla en rolig jargong och slänga käft på ett normalt sätt kan dom inte leverera. På sin höjd fälla lite flirtiga kommentarer med sexuella anspelningar. Suck och snark!
    Genom sig själv känner man andra..
  • Anonym (Acceptera)
    Anonym (suck) skrev 2014-11-19 11:54:42 följande:

    Haha men herregud, detta blir närmast patetiskt hur man blir beskylld för att ha problem i sig själv och att det skulle handla om något slags missbruk eller psykisk störning

    Kan jag påpeka att det är just det här dömande, skitsnackande beteendet som jag beskriver att jag har råkat ut för hos de flesta andra kvinnor. Samma bittra och negativa beteende som jag ser här på FL ser jag ute i verkligheten. Ni som gör det bekräftar ytterligare mina så kallade "fördomar".


    Håller med dig till fullo.. Och det är tragiskt. För att vara kompis med män (som kvinna) är i stort sett omöjligt om mannen har en respektive. Och om man då inte hittar många likasinnade kvinnor så blir det tillslut lite tunnsått på vänskapslistan.
  • Anonym (Acceptera)
    Anonym (känner inte igen) skrev 2014-11-22 11:27:08 följande:
    Huvudet på spiken, kallas det.
    Nej snarare träffa en öm punkt.. hos vissa här och då menar jag inte suck eller TS..

    Jag har haft grannar som snackat skit bara för att jag solade ute i bikini.. men att de sprang omkring i samma mundering spelade tydligen ingen roll. Mest löjeväckande var den ena som påstod att jag stött på hennes 18 årige son (som jag inte ens sagt mer än högst hej i förbifarten till.. Deras yngre barn "äggade" mina fönster en vinter.. deras reaktion var att rycka på axlarna. Inte en ursäkt eller att de kom och skurade bort äggen. Jag sålde tillslut huset för jag orkade inte med dem längre. (då var jag 24-29 år).

    Själv snackar jag aldrig skit om andra. Det skvaller jag hör går in genom ena örat och ut genom det andra. Lägger aldrig namn på minnet. De tjejkompisar som jag ändå har, har alltid sagt att jag är för snäll, bitchig är nog det sista någon skulle använda för att beskriva mig.

    Men eftersom jag kan mycket och är intresserad av mycket som brukar räknas som mansdominerande områden och karlar oftast finner utbyte av att diskutera med mig om sådant så ÄR det så att VISSA kvinnor verkar finna det hotande. Jag talar naturligtvis inte för alla andra kvinnor i världen utan om mina egna erfarenheter.

    Och som jag skrivit tidigare så tycker jag det är beklämmande att det verkar finnas så många osäkra kvinnor därute.


Svar på tråden Får oftast problem andra med kvinnor (jag kvinna).