• Anonym (Tjej)

    Min ex-pojkvän gjorde slut för 3 månader sen,hur lång tid tar det?

    För mig tog det 15 månader innan jag började må någotsånär...

  • Anonym (Tjej)
    Anonym (uppgiven) skrev 2014-11-18 02:09:55 följande:

    Okej... då är det ett par månader kvar alltså om det kommer ta så lång tid för mig med. Hur lång tid har det gått nu? Mår du bra idag? :)


    Det har gått 16 månader nu. Jag skulle inte säga att allt känns bra men jag kan känna mig glad igen och det kan nästan gå en dag utan att jag tänker på honom. Har börjat intressera mig för andra killar nu också :) Men ser jag en bild av honom på tex Facebook så hugger det till i magen fortfarande.
  • Anonym (Tjej)

    Har ni brytit helt med era ex eller har ni behållt kontakten? Jag var ihop med mitt i 4 år. Har också gått hos psykolog, slutade alldeles nyligen.

  • Anonym (Tjej)
    Anonym (Robin) skrev 2014-11-18 23:17:24 följande:
    Lite till och från, hon kan höra av sig ibland när det passar henne. Medans jag fortfarande är helt förälskad och vill ringa varje dag? hjälpte psykologen något för ditt välmående?

    Jag tror att det skulle hjälpa dig ifall du tog kontrollen över er relation. Just nu har hon kontroll och kontaktar dig när hon vill medan du väntar och längtar efter smulor. Jag var också så jättelänge så jag vet hur det känns och man vill inte bryta kontakten helt eftersom man vill ju ha åtminstone det där lilla, men det är bra, när man är mogen för det. Man behöver inte bryta den för alla framtid men säga något i stil med att "Det gör för ont i mig att ha kontakt med dig just nu men jag kan höra av mig i framtiden när jag mår bättre". Det är jättesvårt att läka när man ständigt väntar...

    Det var lite det som min psykolog hjälpte mig att förstå bland annat och jo, det hjälpte. Men det tog länge innan jag klarade av att göra det. Jag försökte en gång och höll ut i en vecka och sedan ångrade jag mig och tog kontakt igen... Jag gjorde ett nytt försök nyligen, det var tre veckor sedan vi sågs sist. Nu känns det lättare faktiskt, det känns som att makten ligger hos mig och antingen kommer han att börja sakna mig och kanske vilja ha mig tillbaka eller så lyckas jag komma över honom. Lite win-win.


    Anonym (Robin) skrev 2014-11-18 23:18:45 följande:
    Jag har tänkt många gånger ifall man kanske aldrig kommer över den personen som man älskar mer än allt annat..

    Helt tror jag aldrig att man kommer över, inte om man har älskat så djupt som jag tror att vi har. Men även om jag inte vet om jag någonsin kommer att känna mig helt lycklig igen så kan jag då och då känna mig glad nu, och det är otroligt mycket värt.

    Varför gjorde hon slut med dig?

Svar på tråden Min ex-pojkvän gjorde slut för 3 månader sen,hur lång tid tar det?