Inlägg från: AnonymaElinan |Visa alla inlägg
  • AnonymaElinan

    Inget hjärta 7+5 någon någon annan??

    Jag är i samma sits som dig! Får reda på det på måndag. Berätta hur det gått för dig? Hoppas allt gått bra!

  • AnonymaElinan
    melissans skrev 2014-11-21 21:46:07 följande:

    Åh visst är det förvirrande..? Jag har inte blödigt något mer och hoppas jag får se ett litet hjärta nästa gång! Ska hitta någon privat gyn bara lycka till på måndag, inte långt kvar! Berätta hur de gick för er!


    När är de nästa gång du ska se? Jaa, men känns som jag inte vågar ha hopp.

    Gjorde ett vul i går och skulle enligt mina beräkningar vara i 8 +2 men de kunde inte se ett hjärta men de såg fosterstruktur. Så antingen e de missfall på gång eller att jag inte är så

    Långt gången. Men tog ju gravtest tidigt så kan ju inte va t ex i v 6 om inte gravtest visat positivt några dagar efter befruktning ;/
  • AnonymaElinan
    melissans skrev 2014-11-22 07:24:25 följande:

    Dagens test är ju väldigt känsliga, mitt test visade svagt + en vecka innan jag skulle ha mens. Men jag använde mig av ägglossningstickor så jag vet exakt när ägglossningen var, så min vecka 8+1 ska stämma.

    Men det KAN vara så att ägget fäste mycket senare, hört att det kan ta upp till 10 (?) dagar, så det är mitt hopp. Har också läst och hört från andra att vissa små ärtor växer lite långsammare i början för att sedan komma ikapp, vi kanske bara har två små som är lite sega på att komma igång :) vi får hoppas det iallafall!

    När jag kollade Vul med 7 dagar mellanrum så såg jag ju skillnad, ena gången såg man inget, andra såg man fosterstruktur som du säger. Inget hjärta dock, så den har ju växt, min fasa är dock att den haft ett hjärta där emellan som slutat slå men hoppas inte!

    Vi får hålla tummarna för att det går bra, och synd som det är så kan vi inte styra över hur det blir. Men försök vila nu i helgen och tänka på annat :)


    Ja, man får bara hoppas nu. Det måste ju gå i vilket fall som helst! Ja vila du med nu i helgen. Flyttar nästa helg så ska försöka fokusera på packning! Ha det bra så länge så hörs vi i dagarna :)
  • AnonymaElinan

    Jag fick också MA :/ därför jag inte orkat va inne här. Den hade dött i v 6 och efter de ville jag typ inte tänka på graviditet alls.. Blödde 1,5 vecka och nu börjar jag fundera på om jag är gravid igen.. Får förnya tråden lite igen. Hur går de för er alla?

  • AnonymaElinan
    Theresetesstessan skrev 2014-12-17 12:25:37 följande:

    Jag går in i vecka 15 på söndag.


    Grattis!

    Nu kan du iaf pusta ut :)
Svar på tråden Inget hjärta 7+5 någon någon annan??