• Anonym (v)

    egoist till karl!

    tyvärr är det ju så att man inte ser alla sidor av en person på en gång. Kan mycket väl vara så att han ansträngt sig lite extra också, så som man gärna gör när man är nykär. Men nu kommer vardagen och du ser fler sidor av honom.  När man inte bor tillsammans "på riktigt" så går de ganska lätt att dölja sina slarviga sidor och olater. Vi har ju såna allihop såklart, men du måste tänka på dina barn. 

    Jagvar särbo med min f.d. Jag hade barn, han inte. I början var han så positiv, men sen märkte jag ju att han förstås gärna ville träffa mig men blev "så trött" av barnen. han sa det aldrig men jag märkte det. Och visst, jag blir också trött av mina barn ibland. Men tror man att man en dag ska kunna bo ihop måste ju sånt funka. Tyvärr tror jag många flyttar ihop för fort, man behöver veta sånt här innan man bor ihop på riktigt. Nu har ni tack och lov inte flyttat ihop än, men du är gravid med hans barn. 

    Ni får ta ett rejält snack, men sen måste du göra vad som blir bäst för även dina redan befintliga barn. Det verkar inte vara att flytta ihop med denne man, av vad du skrivit

Svar på tråden egoist till karl!