• Anonym (barn)

    Ge upp att ha ett seriöst förhållande?

    Som du har det nu så skulle väl nog de absolut flesta i det läget vara rätt matt och ha samma funderingar som dig. Om du bestämmer dig för att skilja dig och har några år på dig så har du ju faktiskt möjligheten att ta det lugnt och inte rusa in i något nytt igen. Utan du kan känna dig för när du så småningom är på banan igen.

    Om du vill ha barn och börjar närma dig 40 går det också att fundera över alternativet att skaffa barn på egen hand via klinik i Danmark. Eller att hitta någon likasinnad man som också han vill ha barn och familjeliv och som du trivs med och så skaffa det med honom.

    Jag är 42 och har levt ensam i hus på landet senaste 10 åren. Har dejtat "för nöjes skull" och haft förhållanden men ingen som fått flytta in hit. Har ett barn sen mitt tidigare förhållande och har väl behövt den här tiden för mig själv. Och nu stortrivs jag med att bo själv så få se om det lämnar så eller om det ändrar när barnet flyttat hemifrån om en par år.

    Jag skulle inte för nåt i världen byta min nuvarande tillvaro mot ett liv med en man som resonerar som din. Har dejtat sån man och även mottagit frieri från samma man. 

Svar på tråden Ge upp att ha ett seriöst förhållande?