• dennis02

    Ge upp att ha ett seriöst förhållande?

    Anonym (bettan) skrev 2014-11-23 15:03:17 följande:

    Håller med fullständigt!
    Tror inte att folk skaffar barn med dem de älskar i samma utsträckning som förr. Kvinnor tänker nog mera på utseende och bra gener för att skapa de bästa förutsättningarna till sina avkommor.
    Sedan väljer de en mindre attraktiv man som håller dem trogen och tar hand om hennes barn.
    En lite kall beskrivning av verkligheten men så ser det nog ut många gånger. Trohet är helt enkelt inte på modet och samhället idag är översexualiserat. Ytlighet, att stilla sitt begär/ sina behov för stunden och att sexa runt är det som gäller idag. Förhoppningsvis kommer trenden att avta när folk börjar tröttna på all ytlighet och egoism.. vilket redan håller på att hända, då giftermålen bland unga har ökat i antal igen efter att ha varit på fallrepet.


    De rika ska fan dela med sig till de fattiga!
  • dennis02
    Anonym (bettan) skrev 2014-11-23 15:40:16 följande:

    Ja tyvärr är det sant.
    Hur vet du att giftermålen ökar?
    Undrar om det är invandrare som drar upp den statistiken eftersom de gifter sig unga och har en annan kultur.
    Har svårt att tro att det skulle gälla oss svenskar.

    Tycker att samhället bara blir mer och mer ytligt, utseendefixerat, statusfixerat och sexualiserat. Det värsta är att det gäller inte bara hos unga människor utan det finns i alla åldrar.
    Läste det någonstans, men minns inte var. Men säkert är det bland annat invandrare som drar upp statistiken.

    Problemet är också att det är en trend som kan komma att bli mycket svår att bryta, eftersom så gott som alla människor vill ha sina behov och begär tillfredsställda för stunden, nu och inte sen. Att försöka bygga upp en karaktär och lära sig vänta på belöningarna tycks inte finnas på kartan idag. Och ju mer liberalt och frisläppt det blir i samhället, desto sämre tålamod får folk..på flera sätt en farlig utveckling.

    De rika ska fan dela med sig till de fattiga!
Svar på tråden Ge upp att ha ett seriöst förhållande?