Inlägg från: Anonym (tjejen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tjejen)

    Porrfilm för tjejer

    Jag tycker inte att allt ska vara så tydligt fake eller skådespeleri. Det är mycket bättre när det känns mer "äkta" som någon sa tidigare. Jag gillar att se på amatör videos, just för att det är vanliga människor. Tjejen har inte massa smink som ser billigt ut, eller trashiga (förlåt) kläder. Det är härligt att se "vanliga" par som njuter av och med varandra, eftersom kvinnan inte blir som ett objekt eller vad man ska kalla det, som inte har något att säga till om. Just det är också en stor anledning till att jag gillar amatör videos. Som tjej är det inte så kul att kolla på en video där tjejen bara är till för mannens njutning. Har sett att det finns sånna videos som känns lite mer classy, om man får säga så, och dom tycker jag bättre om. när det kommer till icke amatör porr.

    Men det är ju individuellt, vad man gillar. Andra kanske går ingång på sånna kläder eller smink osv, men det här var bara som jag föredrar.

  • Anonym (tjejen)

    När det kommer till kukar i porrfilm så kan jag inte påstå att jag direkt bryr mig. Behöver inte vara någon monsterkuk. Och vad det gäller kroppen på killen så föredrar jag en fin kropp som är vältränad och fräsch liksom. Du har frågat flera gånger om bodybuilders och jag är nog inget fan av det iaf . :)

Svar på tråden Porrfilm för tjejer