Inlägg från: Anonym (Amanda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Amanda)

    Porrfilm för tjejer

    Många av oss går igång på mjukt, ömsint, sensuellt tjejsex. Man ska se i närbild när kvinnorna kysser varandra, med mycket tunga  och långa salivtrådar, ömsint smekandes varandras nakna kroppar. Sedan tillfredsställer de varandra och somnar i varandras armar efteråt.


    Även hett att se en kvinna alla kan identifiera sig med, tillsammans med en snygg ung kille. Närmare bestämt en medelålders eller äldre kvinna, alldaglig eller mindre vacker med övervikt, kanske 60 och gråhårig, som lyckas få en oskuldsfull, snygg, vältränad, 18-årig yngling i säng. Han är först rädd och nervös, men blir fasthållen och kysst medan hon sitter på honom och det hela slutar med att han inte kan bärga sig. 


    Låt oss slippa se alla dessa tröttsamma kuksugningar. Låt oss slippa se dessa halvfeta medelålders fula män som mekaniskt pumpar på unga vackra tjejer. 
    Vi vill se välhängda unga killar som gärna och passionerat slickar både fittan och anus och inte är så åldersfixerade. Är de olydiga får de smisk och om de börjar gråta då får de tröst. 

Svar på tråden Porrfilm för tjejer