Inlägg från: EnGladPingvin |Visa alla inlägg
  • EnGladPingvin

    Duschar ni alltid efter träning?

    Det rinner svett av mig efter att jag tränat. Jag kan vrida ur svett ur hårtofsen. Kan man torka av sig svetten och det räcker har man inte tränat ordentligt. Och visst kan det lukta mindre gott vissa dagar också, vilket inte har med hur jag sköter min hygien att göra. Skulle aldrig gå direkt från gymmet till bussen, handla eller liknande utan att duscha, men helst duschar jag hemma. Drar därför oftast på mig överdragskläder och tar bilen hem för att duscha där. Att inte duscha efter träning finns dock inte på kartan.

  • EnGladPingvin

    Oj, det var visst provocerande. Man kan självklart ha olika syn på träning, men jag står fast vid att för mig är det inte ordentlig träning om man i stort sett är lika fräsch innan som efter (förutsatt att man var någorlunda fräsch innan). Har man dessutom kört ett spinningpass, som beskrivs i TS, utan att svettas då har man definitivt inte tagit i särskilt mycket och då förstår jag inte alls grejen varför man gör det. 

    För er är uppenbarligen träning något annat och det är naturligtvis helt er ensak. Det sagt håller jag med om att svett inte är ett kvitto på kvalitet, man kan såklart göra ett riktigt skitpass och svettas som en gris ändå.

    Sen förutsätter jag att man inte går in och redigerar i andras inlägg.

Svar på tråden Duschar ni alltid efter träning?