Inlägg från: Anonym (Suck...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Suck...)

    varför vänta med att skaffa barn?

    Man kan inte välja att bli gravid! Man kan endast försöka och vet du för 15% går det inte så bra. De allra flesta vill dessutom ha nån att försöka med och inte göra ensamståendeinsemination/IVF. Och där hittar inte alla den personen som ung fast man kanske vill. Jag var 35 när jag mötte min man,började försöka vid 37 och det har inte gått alls trots drygt 8 års försök med allehanda grejer. Men ska vi ge upp vår barnlängtan för att du anser oss opassande?! Aldrig! Vem ska ta hand om vårt/våra barn-du eller vi? Just det,det är vi och anser vi att vi vill/orkar/kan och kommer bli ypperliga föräldrar hur kan det störa dig?

    En sak är säker,möter jag den inskränkta attityden du har hos nån när vi väl får vårt extremt efterlängtade barn kommer jag säga några väl valda ord tillbaks!

  • Anonym (Suck...)

    Av alla jag känner som fått barn efter 40 är det ingen som väntat frivilligt! Alla har antingen gift sig sent eller haft svårt få barn så även om de börjat ett bra tag före 40 har det tatt tid. Och det där tjatet om barnbarn!! Var har man nånsin garantin att  ö.h.t få barnbarn eller hinna uppleva dem även om man får sina egna barn som ung? Mormor dog vid 36 med 6 barn redan-fanns ju ingen chans till barnbarn ändå. Svärfar fick sista barnet vid nästan 46 och levde till 87-han hann ändå med den yngstes barn!

Svar på tråden varför vänta med att skaffa barn?