• AngoStura

    har min man fått förlossningsdepression?

    Kanske har han sömnbrist? Att få barn är ju skitjobbigt och det är egentligen svårt att avgöra vad som pågår med din man innan allt lugnar ner sig och babyn sover mer och både du och han har tid att tänka och återhämta er lite. Hur mår du själv?

  • AngoStura
    Anonym (mamman) skrev 2014-11-24 15:44:59 följande:
    Trött är han nog men vill ändå inte gå i säng tidigare för att få mer sömn. Han vaknar aldrig av barnennästan utan det är jag som skötrr nätterna för att han ska få sova.

    Har dock börjat tro att vi kommit in i den klassiska sjuårskrisen.
    Jaha, då borde han ju vara utvilad i alla fall, med tanke på att han får sova på nätterna. Ville han ha ett andra barn? Kom han inte i håg hur det var?
  • AngoStura
    Anonym (mamman) skrev 2014-11-25 14:21:29 följande:

    Efter mycket prat med honom så säger han att han inte älskar mig mer. Han har inga känslor alls lvar utan vill hellre leva livet som singel. Han vill skiljas helt enkelt. Säger han inte behöver mycket ssker utsn jag får ta allt jag vill ha och så säljer vi resten inklusive huset. Hans känslor har försvunnit helt på bara några veckor. Vi ska prova familjerådgivning funkar inte det så lär det bli skilsmässa.


    Oj, det var ju tråkigt. Inget kan kunde tänkt ut innan ni skaffade barn nummer 2? Hur känner du? Och brukar han vara så här.... omogen? För visst kan förhållanden braka, men just med en nyfödd, känns det ju lite hastigt påkommet. Nu vet du i alla fall. Stackars dig. Skickar de klassiska styrkekramarna....
Svar på tråden har min man fått förlossningsdepression?