Inlägg från: Anonym (Ditt va) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ditt va)

    Halvsyster jag aldrig träffat tar kontakt med mig

    Eftersom du skrev att detta delvis var anledningen till att du tog bort din Facebook antar jag att detta är något som är väldigt jobbigt för dig. Jag tycker inte att du behöver någon kontakt med henne om du inte vill.

    Skriv ett (trevligt!) meddelande till henne där du förklarar att du skulle må dåligt av att ha kontakt med henne. Det kommer hon respektera. Tacka nej till hennes vänförfågan.

  • Anonym (Ditt va)
    Cafe Solo skrev 2014-11-25 21:12:28 följande:

    Hur kan man skriva ett trevligt brev till sin syster och säga att man mår dåligt av att träffa henne? Låter ju skittaskigt.


    Typ "hej, jag ser att du lagt till mig som vän. Då jag mår/har mått väldigt dåligt av att min pappa valde att lämna mig och inte ha någon kontakt med mig så mår jag bäst av att inte ha något som påminner om honom i mitt liv. Det är såklart inget personligt mot dig, utan bara det jag behöver göra för att må bra. Jag hoppas du förstår hur jag känner".
  • Anonym (Ditt va)
    Anonym (vega) skrev 2014-11-27 08:17:49 följande:

    Så du tycker alltså att TS ska berätta om sina allra innersta känslor för en vilt främmande människa? Vill halvsystern ha kontakt på riktigt så kan hon sätta sig och skriva ett riktigt brev där hon berättar hur hon känner och varför hon vill ha kontakt med TS. Då kan TS i lugn och ro fundera hur hon vill ha det. Att trycka på en knapp på datorn och liksom vilja "bli vän" betyder väl absolut ingenting.


    Nej, det där var ett förslag på hur man kan skriva ett trevligt meddelande där man talar om att man inte vill ha kontakt med människan. Inte en uppmaning till ts att skriva just så.
Svar på tråden Halvsyster jag aldrig träffat tar kontakt med mig