• Acubens

    Gruppsex

    Anonym (Anonym) skrev 2014-11-26 09:21:23 följande:

    Hej! Jag och min tjej är sugna på att testa gruppsex, trekant m.m. Är det någon som har erfarenhet av detta? Bra? Dåligt? Tips?:)


    Har en del erfarenhet av det. 
    Det viktigaste är väl att ni båda två är med på det fullt ut och att ingen av er blir svartsjuk. Ni kan ju börja med att besöka en swingerklubb? Där får ni se hur ni reagerar av att ha sex i samma rum som andra par till att börja med. 
  • Acubens
    Anonym (Anonym) skrev 2014-11-26 10:36:59 följande:

    Ja vi är båda två med på noterna och ingen av oss är svartsjuka av oss:) Vi har haft sex i samma rum som ett annat par( en gång på en efterfest) och det var typ efter det vi blev sugna på att ta det hela ett steg längre. Swingerklubbar, finns det några vettiga i Sverige då? Och har fått för mig att det bara är äldre folk på såna... Men jag kanske har fel?:)


    Jag och min tjej har varit på en swingerklubb i gbg ett par gånger. Åldern har legat mellan 25-50 år ungefär. Skulle säga att snittåldern varit runt 45. Många sexiga par och en del fetare också tyvärr. Men man väljer ju själv vilka man vill vara med och i vilket rum man ska vara. 

    Ett annat alternativ är att skapa en profil på bodycontact (som par), finns ganska många par och killar där som vill ses för sex. 
Svar på tråden Gruppsex