Inlägg från: Anonym (Galen?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Galen?)

    Dras till mitt vidriga EX

    Jag lever just nu i ett fyra år långt förhållande och jag och min sambo älskar varann och har det jättebra. Vi har bra sex, riktigt bra men jag vill ändå ha mer.

    Innan min nuvarande relation var jag tillsammans med en annan kille, ganska muskulös och lång va han. Jag har regelbundet drömt sexuella drömmar om mitt ex sen den dagen vi gjorde slut. Det har som minst varit en gång i månaden jag drömt detta men nu under det senaste halvåret har det blivit oftare, ca en gång i veckan och nu har jag drömt om det nästan varje natt i flera veckors tid. Detta har fått mig att vilja kontakta mitt ex men jag dras från att göra det av flera anledningar.

    ~Jag vill inte svika min sambo, samtidigt vet jag att han aldrig skulle få reda på det (det man inte vet mår man inte dåligt över)

    ~ Jag och mitt ex hade en ganska dramatisk relation där han sällan va snäll mot mig varken psykiskt eller fysiskt och jag har många gånger fått dra mig undan för att få honom sluta kontakta mig (han är lite av en stalker)

    ~ Jag har sett mitt ex ett flertal gånger det senaste året då han kommit förbi mig på jobbet (kanske av en slump eller rent medvetet) och då har vi inte ens hälsat på varann.

    ~ Han har dessutom inte kvar sin muskulösa och grova kropp utan har blivit ett fetto (Om man får säga så)

    Svaret är ju självklart men jag vet ändå inte vad jag ska göra. Suget efter honom är så starkt, nästintill outhärdligt. Jag har inga kärlekskänslor för honom utan vill bara träffa honom för att ha sex. Jag tror jag blivit galen men kan ni hjälpa mig att hantera detta?

  • Svar på tråden Dras till mitt vidriga EX
Svar på tråden Dras till mitt vidriga EX