• Fool

    Dras till mitt vidriga EX

    Som du själv skriver så är svaret på din fråga ganska självklart.

    tror iof inte det är så ovanligt att ha sexuella fantasier om allt möjligt konstigt, men jag tror att man ska skilja på fantasi och verklighet, så länge det bara är en fantasi så är det relativt harmlöst för dig och din omgivning , när man omsätter tankar till handlingar så följer oxå konsekvenser med.... och de är inte alltid lika roliga.

    Visst du kan säkert intala dig själv att du kan äta kakan och ha den kvar eftersom din partner aldrig kommer få reda på vad du gjort, men jag tror du själv förstår att det inte är ett speciellt bra sätt att ha ett förhållande på (gå bakom ryggen på varandra) och att det är något som kan komplicera ditt liv ganska rejält (du beskriver ditt ex som en ganska otrevlig typ) , och desutom resultera i att ditt nuvarande förhållande spricker....

    Rente generellt så tycker jag att om man har stora problem med att kunna kontrollera impulser av att omsätta fantasier till verklighet, så bör man nog gå och prata med någon om det. Kan man gå omkring med fantasier utan att det stör en i vardagslivet så är det inga problem, om suget däremot är så passt påtagligt att man upplever det som att man inte kan kontrollera sig , så blir det ett problem som kommer påverka ditt / ert liv.... håller med någon annan som skrivit.. gå och parat med någon om det... man behöver inte vara knäpp för att prata med en terapeut eller psykolog... vem vet det kanske hjälper ?

Svar på tråden Dras till mitt vidriga EX