Inlägg från: Anonym (Flickvän) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Flickvän)

    Min sambo är extremt svartsjuk och har kontrollbehov utöver det normala

    Min sambo, jag älskar honom över allt annat men han är så otroligt svartsjuk så jag vet inte vad jag ska göra. Vi har stora bråk flera ggr i veckan pga hans svartsjuka där han rusar upp och blir vansinnig och kan ta min mob utan lov och kolla igenom hela medans han kokar och anklagar mig föratt ha raderat vissa saker, han tycker jag spenderar mer tid i telefonen än med honom och är säker på att jag är otrogen!

    Vill jag inte ha Sex en kväll blir han sur och tror jag har någon annan. Frågar helatiden om jag är redo för detta eller om vi ska avsluta för det hänger tydligen bara på mig, han tycker jag är flörtig (det är Jag inte) han ber alltid om ursäkt efter och får ångest men detta upprepas och han sur och frånvarande mestadels typ föratt jag ska tycka synd om.

    Vi ska förlova oss och skaffa barn, hur ska jag få honom att förstå att jag alltid kommer va honom trogen och att han är den enda jag vill se åt?!

    Orkar inte må dåligt över hans beteende och anklagelser mer :(

    Försvinner detta med tiden? Han säger att det är föratt han är så himla kär, jag är också kär och har kollat hans mob i smyg nångång men absolut inte på det sättet han är.

Svar på tråden Min sambo är extremt svartsjuk och har kontrollbehov utöver det normala