Inlägg från: Anonym (värdelös) |Visa alla inlägg
  • Anonym (värdelös)

    adoption eller familjehem

    Då jag pga sjukdom inte kan ge barnen det de förtjänar så tänker jag att de borde få det bättre hos en annan familj. En familj som inte bor för trångt. Inte har för dåligt med pengar. Som kan ge barnen de där nya kläderna, spelen och resorna som jag inte kan ge dem. En mamma som inte är trött och har dåligt tålamod. En mamma som inte behöver snåla på varenda krona för att hon inte kan skärpa till sig och sköta ett jobb som alla andra normala. 

    Vad tror ni är bäst för barnen. Att de adopteras och på det sättet slipper mig som är värdelös eller att de hamnar i familjehem och behöver få träffa värdelösa mig?

  • Svar på tråden adoption eller familjehem
  • Anonym (värdelös)
    Anonym (asdf) skrev 2014-11-29 22:32:22 följande:

    Har du inget sätt att ordna upp ditt liv? För det absolut bästa för dina barn är att växa upp med dig om det bara är möjligt. Har du sökt hjälp på varenda instans som bara finns?


    Nej jag kan inte det. Vilket barn vill växa upp i en liten sliten lägenhet med en sjuk mamma som inte orkar eller har råd med nått.

    Jag borde nog inte ha skaffat barn. Hur kunde jag vara så egoistisk?  
  • Anonym (värdelös)
    Anonym (?) skrev 2014-11-29 22:52:44 följande:

    Hur gamla är barnen?
    Har du kontaktat soc för att få stöd?


    De är i skolåldern. Ja soc är inkopplat, men de kan ju varken göra mig frisk, betala mina skulder eller ge mig en bättre bostad. 
Svar på tråden adoption eller familjehem