Inlägg från: Anonym (Farest) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Farest)

    Bör jag göra en abort eller ej?

    Anonym (Mira) skrev 2014-12-01 01:54:50 följande:
    Svårare, ja, men inte omöjligt. Jag har en smärtproblematik, minnesstörningar, koncentrationsproblem, ångest samt sömnrubbningar. Svårt att veta vad som är hönan och vad som är ägget dock. Anledningen till att ett jobb inte funkar är att jag inte klarar av att prestera när jag sover så illa i kombination med att jag inte kan ta till mig nya saker för att ingenting fastnar och jag därav gör en massa fel. Lider också av svår prestationsångest som gör att jag låser mig helt och bara sitter och stirrar på arbetsuppgifterna utan att kunna lyfta ett finger. Går i terapi för detta. Utöver det har jag värken som är oförutsägbar och gör mig väldigt trött.
    Ang din trötthet.. Orkar du gå upp 4 på morgonen, sova varannan timme, trots att du är sjuk, mår dåligt eller inte har lust måste man göra dessa saker. Dessutom vara ensamstående, ha råd med kostnaderna, (ja man klarar sig med det lägsta men när man har barn vill man ha det bästa, och det kostar) hämta och lämna på dagis, det kommer krossa ditt hjärta att behöva skicka barnet till dagis när hen fyllt 1 år, man vill vara hemma längre, men det går ju inte för du har ingen ekonomi. Vart ska ni bo? Hur kan du få jobb? 

    Det är inte bara att tänka ''Abort är psykiskt påfrestande'' som vissa skriver i tråden, att ha barn ÄR psykiskt påfrestande, hur underbart det än är så förändrar det ditt liv för gott, du kan liksom inte ångra dig. Du måste sätta ditt barn före i alla situationer, alltid. 
Svar på tråden Bör jag göra en abort eller ej?