Inlägg från: Anonym (En tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En tjej)

    Hjälp!! Tvingade min tjej!!

    Du älskar henne nog inte tillräckligt mycket . Varför lämnade du henne ett tag ? Du borde ha varit vid hennes sida . Abort är inte som att ens fisk dör . Hoppas du förstår vad du har gjort och det är att du sårade henne jätte mycket !!!!

    Vet inte vad du borde göra , hon kanske förlåter dig men glömma lär hon inte göra .

  • Anonym (En tjej)
    Anonym (.....) skrev 2014-12-11 17:08:31 följande:

    Drog du henne fysiskt till sjukhuset? Tvingade du ner tabletten? Hon tog beslutet att göra abort själv.

    Du ville inte bli pappa och tog beslutet att du inte ville stödja en oönskad graviditet.

    Ditt beslut var det bästa för dig och troligtvis även för barnet. Skulle barnet växa upp oönskad i en orolig relation med föräldrar som knappt kan ta hand om sig själva och inte ens fixar att hantera en konflikt?

    Gå vidare. Er relation var inte rätt om ni vill så olika saker. Du kommer hitta någon som du kan få en mogen och stabil relation med. När du får barn så kommer det vara ett önskat barn som får växa upp med vuxna föräldrar i en frisk kärnfamilj.

    Ge dig ut och hitta kvinnan som vill samma saker som dig!

    Man kan inte skaffa barn i en ostabilt miljö bara för att laga en dålig relation.


    Känslokall människa är du iallafall . Hon behövde stöd , vilken kvinna som helst som ska / ha gjort abort behöver stöd . Varför ska hon ta all ansvar medan mannen gömmer sig bakom soffan. Våldtog hon honom eller? Två var inblandade i graviditeten ända skillnaden är att kvinnan var modigare och mognare. Allting handlar inte om honom sluta skriva som en idiot och se längre än din näsa!
  • Anonym (En tjej)
    Anonym (Tjej) skrev 2014-12-11 17:38:37 följande:

    Du ska nog bara vara jävligt glad om hon skulle förlåta dig. Du får försöka göra allt för henne. Men jag tror inte ens då att du kommer lyckas för hon är värd betydligt bättre.


Svar på tråden Hjälp!! Tvingade min tjej!!