• Anna Hady

    Vad gör man när någon röker i busskuren?

    Anonym (Häll vatten) skrev 2014-12-18 09:09:04 följande:

    Jag hällde vatten en gång. På ciggen alltså inte människan. Kom ju så klart dock på människan med. Men ändå. Jag tänkte  inte stå i piss regnet för att mitt barn skulle slippa passivrökning.


    Toppen idé. Du är medveten att hen skulle kunna anmäla dig för misshandel? 
  • Anna Hady
    Anonym (Nåja!) skrev 2014-12-18 11:20:43 följande:
    Fast det gjorde ju inte ditt inlägg heller. Tydde på någon vidare begåvning, alltså - du har smulat in ord du uppenbarligen inte är helt intim bekant med, och resultatet är att det du skrivit känns lite som när en tonåring ska imitera en professor. 

    ...jag har alltid undrat över det där, då min kusin nyligen beslutat sig för att han är intellektuell överklass och därför uttrycker sig som en doktorsavhandling - även på Facebook - men han har inte förstått orden och meningarna och använder dem lite hursom. Jag undrar om han inser hur mycket han gör bort sig...
    Nästan roligt, eftersom jag är van vid att höra (när jag har en annan syn än majoriteten) att jag borde lära mig svenska är du den första som döma mig för att jag imitera en professor. Kul. Tro mig, jag är mycket bekant med orden som misshandel och åklagarmyndigheten. Vad nu din kusin har för problem, inte en aning. Men tro det eller ej, vissa har verkligen skrivit någon doktorsavhandling som skriver här, men som jag brukar säga i en annan tid, en annan värld, en annan kultur........
    När det gäller ts. Jag tycker absolut att folk borde acceptera rökförbjudet, men jag tycker också att det måste finnas någon bättre väg än att hälla vatten på folk för att få de att förstå sina fel. Kommunikation t.ex. att kunna kommunicera problem är det som skiljer oss från andra primater.
Svar på tråden Vad gör man när någon röker i busskuren?