• Anonym (01)

    Hjälp jag har blivit bitter...

    Anonym (K) skrev 2014-12-18 11:45:21 följande:

    Min braiga lista på hur man blir lycklig på egen hand!

    Börja träna en eller samtliga av följande: Pilates, Pole Fitness, magdans. Dvs sexiga, starka och kapabla saker som bygger upp kroppskännedom och självkänsla. Det går att träna hemma framför datorn, men jag rekommenderar lektioner - det är inte ens vidare dyrt, och lärarna jag träffat hittills har full förståelse för att man har olika fysiska förutsättningar. 

    Skriv dagbok.

    Gör en "100 saker jag ska göra inom de kommande 1001 dagarna" och börja sedan beta av sakerna.
    (Min lista innehåller, som inspiration/exempel saker som - ta sånglektioner, skriva en bok, rida en häst, krama min lillebror, komma på vad jag VILL jobba med, odla egna potatisar, måla en tavla, göra en tatuering, lära mig spela ett instrument, besöka Disneyland, vandra vid höga kusten, se norrsken, sitta vid en öppen eld och dricka te - och så vidare)

    Gå till en riktigt bra frisör.

    Gå på en riktigt bra konsert.

    Hitta EN välgörenhet att fokusera på.

    Lär dig ett nytt språk.

    Få en helkroppsmassage av ett proffs.

    Optional, eftersom jag VET att den här mathållningen inte passar alla: Testa LCHF i minst två veckor - efter socker-abstinensen gått över ser man (iaf jag) att psyket och kroppen mår mycket bättre, oavsett om man behöver gå ner, upp eller stå still i vikt)

    SJUNG. Varje jävla dag - sjung! Och dansa. 

    Efter...vaddå, drygt 100-150 dagar (vilket ändå måste anses vara en kort tid, ställt mot hur lång tid bitterheten tog att bygga upp) så ville jag inte HA någon partner - jag var migsjälv tillräcklig. ...och naturligtvis var det då jag gick och träffade min sambo, men han var aldrig en del av planen - planen var att lära mig att älska att leva själv. Och det fungerade den ypperligt till!


    Mycket bra skrivet !
    jag tror också att du behöver sysselsätta dig med mycket och ta hand om dig alltså total fokus på bara dig själv och inte ränna in i ett nytt förhållande direkt.
    Utan pausa lite och se efter vad du tycker om och vad som är viktigt för just dig !

    Lycka till ;)
Svar på tråden Hjälp jag har blivit bitter...