• Anonym (3 år)

    när blev ni gravida tillslut?

    Det tog oss 3,1/2  år att få vår guldklimp . Varav 1 missfall och en misslyckad ruvning . Utredningen gick snabbt efter 6 månader . Vi hade tur och fick hjälp ganska snabbt . Men vi fick köra många kurer pergotime . Men de alla misslyckades . Vi var klassades oförklarligt barnlösa då vi båda fungerade klockrent . Vi hade ju också haft ett missfall bakom oss v 8 . 

    Men efter första omgången med sprutor plockades 9 ägg ut . 6 st befruktades , En av de sattes in efter 2 dagar . Dock misslyckades det försöket . Men de fortsatte att odla 3 av äggen i 5 dagar (blastocyster) . . De tinade ned äggen och enbart 1 av dem klarade nedfrysningen , 

    Det tog ett år innan jag kunde få en chans att sätta in ägget eftersom de ville sätta in ägget i en naturlig cykel . Men eftersom jag är klockren med min ägglossning på helger så fick de efter ca 8 månader bestämma sig för att göra det i en planerad cykel . Jag fick en massa mediciner att trycka i mig . Men m2 dagar efter min födelsedag så skulle det ske . Jag var livrädd hela dagen att de skulle ringa och säga att min lilla eskimå inte skulle klara upptiningen . Men vi fick inte det samtalet . Utan kl 10:00 sattes han han . Sedan 8 månader kom han . Han hade bråttom och kom 4 veckor förtidigt . Men han var väl värd att vänta på . Men under tiden vi höll på att skapa honom kändes det till och från riktigt jäkligt när andra kom med sina glädjebesked . Men jag inte blev med barn . Alla dumma råd man fick . 
    Ta det lugnt slappna av , tänk inte på det . 

    Det var det enda jag tänkte på . NU är jag överlycklig . Nu är jag 38 år år och gukdklimpen är 1 år . 

Svar på tråden när blev ni gravida tillslut?