Inlägg från: Anonym (strukturellt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (strukturellt)

    Korta killar

    Ando skrev 2014-12-19 21:45:55 följande:
    Är 23år och 165cm och undrar egentligen vad ni tjejer tycker om oss korta killar?

    Att tjejer är så ytliga att pengar osv lockar är en MYT! Driver ett företag där jag i år gjort sjusiffrig vinst, åker en sprillans ny bil av finare modell har ett bra boende som jag betalat kontant. Faktum är att företagandet kostade mig mitt förhållande för 3år sedan(har en underbar dotter från det förhållandet). Börjar bli jäkligt less efter 3år som singel, har många vänner killar som tjejer så jag kan varken va ett svin eller socialt inkompetent. Har ganska lätt att få kontakt med tjejer som brukar resultera i några nattliga besök innan dom blir just bara vänner.

    Har en känsla av att det är just längden som gör att dom bara blir vänner. Får ofta höra att jag är kort, speciellt från tjejer! Precis som att jag Inte visste det! Haha
    Du måste börja inse makroskopiska läget istället för att fokusera på dig själv. Inse att det finns ungefär 20 % fler killar än tjejer ute på marknaden just nu. Det skapar en enorm obalans. Dessutom är många "tjejer" i Sverige muslimer. Muslimska tjejer får inte bli ihop med vanliga svennar (detta påstående är en muslimsk tjej som sa till mig, det svär jag på, på heder och samvete), så minskas marknaden ännu mer för din del. Sen därtill är du kort. Ja du förstår läget själv eller?
  • Anonym (strukturellt)

    Får jag fråga vad just ditt företag är inriktat på?

    Jag är också sjusiffrig pga investeringar.

  • Anonym (strukturellt)
    Anonym (tycker) skrev 2014-12-20 00:53:24 följande:
    Glöm det. Klyschan att kvinnor föredrar långa män är överdriven. Det finns många kvinnor som sållar bort de män som är för långa relativt dem själva, särskilt de som samtidigt är smala och inte så tränade. Längd i sig är en man föga behjälpt av om han inte samtidigt uppfyller alla de andra kraven. Eget företag, splitterny lyxbil och låg ålder är däremot oerhört potenta kvinnomagneter, så du TS har ingen anledning att bekymra dig.
    Vad tycker du det finns för mansmagneter då?
  • Anonym (strukturellt)
    lindalicious skrev 2014-12-20 03:58:21 följande:
    text
    Blir man kär så blir man, helt enkelt :)
    Jaja lite bullshit generellt (klyscha). Men ok.

    Vad som är problemet är att du inte blir kär i en kille som inte faller inom dina preferenser. Sedan att du ger dig tillfälle för att i alla fall försöka hitta kärleken är ju i alla fall en hedersvärd ansträngning.
  • Anonym (strukturellt)
    Anonym (tycker) skrev 2014-12-20 21:47:01 följande:
    Att som kvinna attrahera män är ett icke-problem.
    Ja för ONS kanske, det beror på att utbudet av kvinnor är litet, utbudet av män är stort i Sverige = medveten politik men det finns ju självfallet kvinnomagneter, men om du inte vet så bara säg det istället, att du inte har någon aning.
Svar på tråden Korta killar