• Ando

    Korta killar

    Är 23år och 165cm och undrar egentligen vad ni tjejer tycker om oss korta killar?

    Att tjejer är så ytliga att pengar osv lockar är en MYT! Driver ett företag där jag i år gjort sjusiffrig vinst, åker en sprillans ny bil av finare modell har ett bra boende som jag betalat kontant. Faktum är att företagandet kostade mig mitt förhållande för 3år sedan(har en underbar dotter från det förhållandet). Börjar bli jäkligt less efter 3år som singel, har många vänner killar som tjejer så jag kan varken va ett svin eller socialt inkompetent. Har ganska lätt att få kontakt med tjejer som brukar resultera i några nattliga besök innan dom blir just bara vänner.

    Har en känsla av att det är just längden som gör att dom bara blir vänner. Får ofta höra att jag är kort, speciellt från tjejer! Precis som att jag Inte visste det! Haha

  • Svar på tråden Korta killar
  • Ando
    Anonym (strukturellt) skrev 2014-12-19 21:49:05 följande:

    Du måste börja inse makroskopiska läget istället för att fokusera på dig själv. Inse att det finns ungefär 20 % fler killar än tjejer ute på marknaden just nu. Det skapar en enorm obalans. Dessutom är många "tjejer" i Sverige muslimer. Muslimska tjejer får inte bli ihop med vanliga svennar (detta påstående är en muslimsk tjej som sa till mig, det svär jag på, på heder och samvete), så minskas marknaden ännu mer för din del. Sen därtill är du kort. Ja du förstår läget själv eller?


    Antar att oddsen inte förbättras av att jag bor i Norrlands inland heller! Haha
  • Ando
    Anonym (tyvärr) skrev 2014-12-19 22:13:01 följande:

    Ja, vissa kvinnor bryr sig om längden. Andra inte.

    Jag har själv varit gift med en kortare man och det gick ju bra men jag kände mig inte så kvinnlig.

    Det har väl lite att göra med något slags arv från neandertalarna eller nåt, att mannen ska vara stor och stark för att kunna beskydda sin kvinna och även förse henne med kött.

    Det handlar nog också om mannen utstrålar en kompetens att kunna ta hand om kvinnan.

    En lite kortare man måste nog utstråla mer kompetens än en längre man.

    Pengar attraherar en viss typ av kvinnor och såna kanske inte du har träffat

    Men det finns ju gott om kvinnor som är kortare än du, min bästa vän är 154, dock 20 år äldre än du


    Tack för svar (y)

    PS:

    Antar att ett hemlarm och en älg i frysen inte är nått som lurar arvet från neandertalarna? :)
  • Ando
    Anonym (H) skrev 2014-12-19 22:56:51 följande:
    För mig är det väldigt viktigt att killen är länge än mig, inte lång bara längre. Men, jag är 150 cm (21 år) och då är det väl kanske inte så konstigt att jag vill ha någon längre Flört så i mina ögon har du perfekt längd!
    När flyttar du in? ;)
  • Ando

    Tiriyaki86 har man den inställning att de aldrig nånsin ever kommer funka skrämmer man väl iväg dom omedvetet!


    Mer för jag undrar är för att när man var yngre, 16-18års åldern så var jag trot eller ej väldigt populär bland dom "snygga" tjejerna på skolan och då fick jag aldrig känslan av att nån av dom brydde sig så mycket om längden, utan de e nu på senare tid när man kommit upp i ålder som de känns som att tjejer bryr sig mer om de. Och har som sagt lätt att få kontakt med tjejer å träffas ett tag osv sen dör det lixom bara ut och jag får vibbar av att de längden det sitter i. Blir ni tjejer petigare med åldern eller e de bara jag som upplever det så?

  • Ando
    Anonym (mhm) skrev 2015-01-05 02:16:16 följande:

    Min man ljög förresten om sin längd när jag frågade han för 10 år sen hur lång han är, jag har ett svagt minne om att han sa 175 men han är inte ens 170.. knappast så att jag tog och mätte han när vi träffades.

    omg my marriage is built on a lie!! Förvånad


    haha! Men det funkade ju iaf ;)
Svar på tråden Korta killar