Inlägg från: lillal8_79 |Visa alla inlägg
  • lillal8_79

    December ruvare

    Hej! December verkar vara en bra tid att ruva i. Folk blir gravida till höger och vänster : ) Jag är nog snart ensam kvar, eller är ni fler som ruvar i december?

    Jag är på ruvardag 9 men allt känns som vanligt inför mensen. Är på cykeldag 26 och brukar ha BIM mellan dag 26-30. Testdag 30 december.

  • Svar på tråden December ruvare
  • lillal8_79

    Hej Liil! Jo men det verkar så. Jag har hängt på ruvartrådar förut där det inte tog sig för nån men nu är det nästan tvärtom ; )

    Är det ditt 1a försök?

  • lillal8_79

    Tack för igår smenskelling! Du gjorde min kväll, behövde lite pepp talk där ; ) Nu är jag på ruvardag 10 och är inne på min cykeldag 27. Har inte fått mensen senare än dag 30 förut så nu börjar det verkligen bli intressant.

    Mår bra men känns som mensen är på väg som vanligt.

    Jag gör också mitt andra försök nu Liil fast hade 3 blastocyster i frysen så kör på en av dom.

    Jag visste inte att man kunde få 3 embryon återförda Anermu. Om ni har lust får ni gärna presentera er lite : )

    Det är tur att man har att göra dessa dagar. Nu blir det till att åka in till stan och handla till Janssons. Det ska bli en vanlig, en vegansk och en glutenfri ; )

  • lillal8_79

    Du är duktig du smenskelling som inte tjuvtestar!! : ) Blev tvungen att googla på Montenegro, såg riktigt schysst ut : ) Varför är du rädd Anermu? Varför skulle det inte bli nåt pluss?

    Om jag ska presentera mig själv så har jag och sambon försökt bli med barn i två år. Vi har nyligen flyttat till en bygdegård där vi nu är vaktmästare. Min älskade syster bor också här med man och barn i den 2a lägenheten. Känns nästan som ett kollektiv ; ) Vi pysslar mest med hunden och klättrar på fritiden. Vi gjorde vår 1a IVF i början av hösten. Den 1a återföringen blev det inget med och nu har jag gjort mitt 1a frysförsök.

    Den första gången jag ruva var jag inte så stabil, den här ruvningen känns så mkt bättre även om jag inte tror att det blir nåt den här gången heller. Men vem vet, om några dagar lär jag bli varse.

  • lillal8_79

    Ha ha! Smenskelling, du är för härlig. Du måste vara den enda på det här stället som testar, efter sin testdag. Men jag förstår er : )

  • lillal8_79

    Jag kör också ostimulerat. Blev tvungen att dubbelkolla flera gånger om jag verkligen inte skulle ta någonting. Kändes lite läskigt. Men nu känns det bara skönt. Tror det är därför jag mått så bra den här ruvartiden.

    Ruvardag 11 idag. Nu väntar två intensiva julfirardagar hos min sambos familj. Känns sådär. Inte så kul att få mensen när man inte har den minsta möjlighet att dra sig undan och få vara ifred : p

  • lillal8_79

    Du är min idol smenskelling ; ) Jag ska verkligen ta med mig så mkt av din positiva inställning som jag bara kan.

    Jag är verkligen inte uppsvälld, om något så tror jag jag har gott ner i vikt under ruvartiden, men det lär de närmsta dagarna råda bot på.

    Glöm att jag inte kommer titta in i morgon ; )

    Hur mår ni andra såhär dan före dan?

    Jag är inne hos syrran nu och har tjuvat hennes badkar. Allt känns toppen! : )

  • lillal8_79

    Åh, vad skönt smenskelling! : ) Blev lite nervös innan jag hunnit läsa allt. Jag är så glad för din skull. Grattis!! : )

  • lillal8_79

    Nej det känns kört. Hoppas få ruva i januari igen.

  • lillal8_79

    Jo det är försent. Jag blöder som vanligt. Ingen liten småblödning. Vi har varit nedstämda idag men jag tycker att det har börjat släppa för oss båda.

    Nu är det två veckor kvar till ägglossning, det kommer som alltid bli gränsfall till helgkrock för nästa återföring. Jag får inte få ägglossning på dag 13. Alltså på en måndag. Helt knäpp att jag redan nu ska behöva bekymra mig om det : p

    Nä.. får pyssla om mig själv, sambon och hunden och försöka tänka på annat ett tag.

Svar på tråden December ruvare