Inlägg från: Anonym (Jobbig make) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jobbig make)

    Min man styr hela vår familj

    Jag känner mig en aning besviken på min make. Jag hade hjärna sett honom vara lite mer engagerad i julplaneringen. Han har bjudit över sin släkt hem till oss på juldagen. Jättetrevligt, tycker jag! Men för skutton!-han måste ju hjälpa mig. Jag jobbar varje dag fram till juldagen. Jag jobbar julafton också! Jag har köpt all julmat och det är jag som ska laga allt. Det tar exempelvis jättelång tid att koka jul-kinkan. Inte ens julpyntet har han hjälp till med. Jag skickade honom för att hämta en gran, men han gjorde inte det. Så igår natt högg jag ner en gran från skogen och fick släpa med mig den hem.

    Det jag stör mig på är att han aldrig bryr sig. Han styr och ställer i familjen, men han gör inget handgripligt! Det är alltid jag. Han ser mig som en jävla robot här hemma. "Massera mina fötter" "hämta te, kärring", "gör si, gör så", "barnen har bajsat, byt dem", osv. Orkar inte!!!!

    Hur har ni det där hemma. Hur fan sätter ni krut på era män? Jag ska inte skilja mig. Men jag måste få igång hans jävla arshle så han gör nått vettigt här hemma!

  • Svar på tråden Min man styr hela vår familj
  • Anonym (Jobbig make)
    Anonym (Linnea) skrev 2014-12-21 18:03:27 följande:

    Det bästa är nog att dra iväg några dagar. Sov hos kompisar eller något. 
    Kom hem på julafton och hoppas att han fixat allt. 

    Men hur som helst ska du väl inte ta att han kallar dig kärring och pratar med dig som om du vore hans betjänt..
    Tar du det?
    Blir du inte förbannad??

    Säger som Grynet: Ta ingen skit!!

    Ge fan i att fixa allt. Han vet ju att du gör det.. Klart han skiter i det då, när han är en mansgris.

    God jul och lycka till!


    Jag brukar acceptera och nicka när han säger "kärring" för jag orkar inte med hans tjat...och jag har vant mig. Men det är fel! Jag ska sluta med det.
  • Anonym (Jobbig make)

    Jag tror ändå han kan förändras. Jag vill inte skiljas bara för att han ber mig göra saker. Han måste lära sig! Jag ska prata med honom. För detta är ju inte ok! Han är ju snäll annars osv. Men jag tror på förändringar. Vi är fortfarande kära och kärleken är stark.

Svar på tråden Min man styr hela vår familj