Inlägg från: Sensitiveguy |Visa alla inlägg
  • Sensitiveguy

    Kvinnor - vad stör ni er mest på hos män?

    Oj, är vi män (generellt) så lata?

  • Sensitiveguy
    dennis02 skrev 2014-12-23 05:36:39 följande:

    Ok, jag trodde att FL:s alla manshatare skulle vakna till liv av tråden. Men tydligen är ni mer toleranta än jag trodde. Kanske skulle tagit det på individnivå istället..


    Så det var din utgångspunkt? Att provocera "manshatarna"?
  • Sensitiveguy
    Kereza skrev 2014-12-22 17:43:29 följande:

    Ingen av dem. Jag stör mig faktiskt mest på män som inbillar sig att de har högre sexdrift än kvinnor, när den enda orsaken att kvinnor tackar nej till dem är att männen i fråga är usla i sängen. Jag känner inte en enda kvinna som inte vill ha mer sex än sin man - men mannen tycker att 1-2 ggr/veckan räcker, och när det väl blir av handlar det bara om en snabbis och sen ska de sova.

    Jag är VÄL medveten om att inte alla män är så, men vad fan, de som är det är så löjliga; ser hög sexdrift som något att vara stolt över - men inbillar sig sedan att "hög sexdrift" är synonymt med två snabbisar och tre runkar per vecka. 

    Det stör jag mig på. Även om det gäller långt ifrån Alla män, men jag utgår från att tråden inte hävdar att alla män är lika ;) 


    Statistik visar dock att män i 20-årsåldern har avsevärt större sexlust än kvinnor i samma ålder, medan kvinnor i 40-årsåldern har avsevärt större sexlust än män i samma ålder. Så ålder är givetvis viktigt i sammanhanget.
  • Sensitiveguy
    dennis02 skrev 2014-12-27 18:14:13 följande:

    Kanske finns en förklaring till det. Då många kvinnor säger att de inte gillar sexfixerade män eller män som "bara tänker med kuken". När ni sedan säger att ni t.o.m vill ha mer sex än mannen, så ger det ju lite dubbla budskap s.a.s.


    Jag tror att vissa kvinnor vill ha sex jämt - men bara i förhållanden.

    Medan många män frikopplar sex ifrån personen de har sex med (dvs ser sexet som ett eget substantiv, oberoende av vilken den andre partern i sexakten är), anser många kvinnor att sexet är intimt förknippat med personen de har sex med - och sexets eventuella suveränitet är strikt beroende på vad de känner för den de sexar med (väldigt generellt uttryckt).
Svar på tråden Kvinnor - vad stör ni er mest på hos män?