• Anonym (e)

    Hur köper man en "smartphone"?

    Tänk på att om du skaffar ett abonnemang med "gratis" telefon åt honom får han en avbetalningsplan av dig, inte en present. Vi hade en sån tråd för ett tag sen, när någon visst köpte ett abonnemang som present...

    Jag tycker du ska köpa en mobil i vettig prisklass som du tror han skulle trivas med och betala den direkt. Abonnemang kan han skaffa själv, speciellt om ni aldrig haft smartphone förut är det svårt att veta hur mycket han kommer använda egentligen. Om man inte är bunden är det bara att uppgradera om det visar sig behövas.

  • Anonym (e)

    En iPhone är trevligt faktiskt. Jag skulle rekommendera en 5 av någon modell, inte fullt så gamla som 4 och inte så dyr som 6. Om inte pengar inte är ett problem förstås, då rekommenderar jag 6. Ha mer än 8GB minne på den också, för uppdateringarna kan vara orimligt platskrävande. Men om du frågar om hjälp kommer nog försäljarna vilja sälja dig både dyr telefon och binda upp dig med ett abonnemang. Det är nog lättare om du vet ungefär vad du är ute efter innan du går dit.

    Oro dig inte för simkortet för övrigt, det är det enklaste i världen att få ett nytt och uppgradera sitt gamla abonnemang. Eller skaffa ett nytt.

Svar på tråden Hur köper man en "smartphone"?