Inlägg från: Anonym (Malin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Malin)

    Min fru vill, men inget händer

    Jag är just en sån här kvinna/fru med lågt intresse för sex.
    Problemet för mig är just precis det ni män beskriver ovan - att ni tassar på tå för att få sex. Det är vansinnigt omanligt och avtändande. Min man är precis likadan. Den svenske mannen har blivit alldeles för snäll. Jag skulle önska att han nån gång bara tog tag i mig och liksom förmedlande känslan av att du är min kvinna, jag vill ha dig och nu tänker jag ta vad jag vill ha - utan att fråga och tassa på tå. Jag vill INTE ha den här mannen som dammsuger och diskar hela dagen i förhoppningen om att få komma till på kvällen. Lite j-a manlig beslutsamhet och handlingskraft är vad som saknas. Var tog den vägen? 

  • Anonym (Malin)
    Anonym (Fredrik) skrev 2014-12-26 10:49:33 följande:
    har prövat detta ett flertal gånger. Tänkte precis som du förklarar men efter att ha försökt ta iniativet ett flertal gånger och fått nobben så ger man upp. Gjorde ett försök för några veckor sedan i soffan men då reste hon sig bara upp och gick ut i köket och gjorde sig en kopp the. Kom tillbaka och frågade varför jag ser så besviken ut..
    Jag förstår. Nej detta är verkligen inte lätt :(. Risken med mitt förslag är väl att det kanske blir lite fånigt om den snälle familjepappan plötsligt ska tuffa till sig i sovrummet. Men jag kan inte låta bli att tro att det är fler kvinnor än jag som längtar efter just det... 
  • Anonym (Malin)
    Anonym (Fredrik) skrev 2014-12-26 11:07:05 följande:

    Jag förstår vad ni menar men det är inte riktigt så jag menar.

    Jag vill känna den glöden och hettan ifrån henne. Att hon kommer och sliter av ens byxor och tar för sig.

    Nu så ligger hon bara tyst under täcket och viskar.

    -har du lust.

    Det var ju ett väldigt upphetsande förspel.


    Tror tyvärr att det kan bli svårt att uppnå. Jag tror inte att kvinnor har samma fysiska behov av sex som män har. Min man och jag har sex en gång i månaden ungefär och det räcker mer än väl för mig (ärligt talat så gör jag det mest för hans skull). Som gift kvinna är tryggheten att leva i ett förhållande det viktigaste för mig. Jag tycker att vi har det bra tillsammans. Jag vet iofs att han skulle vilja ha sex oftare men jag vet också att ytterst få män tar steget och lämnar ett etablerat förhållande med fru och barn p g a sexbrist. 
Svar på tråden Min fru vill, men inget händer