• Supers

    Fler äldre som ska göra ivf?

    mom2012 skrev 2015-03-21 20:11:57 följande:

    Hej på er. Måste fråga om vikt. Jag går toklätt upp i vikt av alla hormoner men denna veckan tar priset med +3 kg. Är det ens möjligt? Måste vara vätska?


    Jag har gått upp i vikt under båda stimulerade försöken, har aldrig blivit överstimulerad. Alla reagerar ju olika, jag samlade nog mkt vätska. Samlar mkt vätska även under min mens.

    ha det gott.
  • Supers

    Grattis förrsten till alla som plussat :)

    Ev blir det insättning för oss v 16 (FET), nervöst, rädd & spännande på samma gång. Hoppas på att ngt av de 5 äggen i frysen är guldägget..gärna det första :)

    Trevlig söndag på er!

  • Supers

    Lycka till allihopa :) & grattis till er som är gravida. Jag kör äl tester nu inför kommande FET..ev nästa vecka då.

    Trevlig helg!

  • Supers

    Då tillhör man ruvarskaran igen, FET igår, ett fint 4 celligt embryo. känner mig rätt lugn o har inte så höga förväntningar. En dag i taget....

  • Supers

    Tråkigt stockholmsmilen. Tycker det är så olika , vissa blir gravida efter första försöket och andra får göra hur mga som helst. Vi är på andra försöket med frysisar. Ruvdag 5 och tiden går sakta. Men bättre än de andra ggr. .känns lugnare i huvet ..

    känns annorlunda denna gång men vågar inte hoppas för mkt. En dag i taget.

    Lycka till allihopa o ha en fin helg.

  • Supers

    Hello, kunde inte hålla mig ifrån att testa. Var på så dåligt humör igår o det bara kändes i hela kroppen att nått hänt där inne. Negativt med testlagrets sticka...o tog ett clearblue imorse som visade inte gravid. Ruvdag 7 ...lite tidigt att testa kanske men var tvungen...ska kör ett test till på testdagen...men men..det är som det är...bara att skaka av sig o gå vidare o hoppas på att nått av de andra äggen i frysen är guldägget.

    Ha det fint allihopa.

  • Supers
    Angelique skrev 2015-04-27 06:59:12 följande:

    Jag har aldrig kunnat hålla mig från att tjuvtesta, vet hur det är!

    Det låter jättetidigt supers, fortsätter hålla tummarna. När jag har varit gravid har jag inte fått utslag på testlagrets sticks före dag 10.


    Jo visserligen men clearblue borde nog ha visat...jaja testar igen till helgen. :)
  • Supers

    Nytt test imorse. .negativt som väntat...rd 9 och inte en endaste känsla kvar i kroppen. Får väl ta ett test till på söndag bara för att.

    Tröttsamt..orkar knappt bli ledsen...skaka av o på tåget igen.

    Lycka till allihopa & må så gott.

  • Supers

    Lycka till Andje :)

    Idag kom mensen tom 1 dag för tidigt.kör inget FET denna mens utan tar nästa.

    Ha en fin helg!!

  • Supers

    Grattis till era plus :) Här har mensen tagit slut och ny insättning tar vi nästa mens. Så vi hinner precis innan semester stängningen på sahlgrenska. Har haft mkt ilningar o hugg i livmodern och en äggstocken..väldigt märkligt men har tagit ytterligare 2 test bara för att ;)man vet ju aldrig ;) Nå nå det är bara gilla läget, skaka av sig och gå vidare. Hoppas på att nästa ägg är ett guldägg.....

    Ha det bra allihopa och trevlig helg.

  • Supers
    Happyland skrev 2015-05-20 08:12:53 följande:

    Har fått mens och testat minus. Så nu är det sista försöket i höst att ta sikte på. Har tappat tron på att det nånsin kommer att funka. Har trots allt gjort nio återföringar, varav flera med två embryon och aldrig blivit gravid.

    Lycka till önskar jag alla er andra! <3


    Usch vad tråkigt :( Förstår dina känslor..känner oxå så emellanåt :/

    Stora varma kramar!!
  • Supers

    Hej hej, väntar på mens inför frysförsök..sista innan sommar uppehåll..om vi hinner för nu vill den ju inte komma i tid. Märkligt efter insättningen kom den tom 1 dag för tidigt...det är väl för att jag väntar på den ;) bara hoppas att vi hinner innan de stänger inför sommarn.

    Ha det bra allihopa!

  • Supers

    Hejsan..väntar på glad gubbe på stickan inför FET denna vecka. Dag 13 o ingen gubbe...kanske blir det imorrn..annars får vi snällt vänta till hösten.

    En fråga. .även om jag gjort flera insättningar så har jag inte riktigt hajjat vad som krävs för att få återföra ett blastocyst? När tar dom egentligen beslutet om ägget ska odlas vidare el inte? Ha det gott allihopa.

  • Supers

    Dom rekommenderar att int bada första veckan har jag för mig, gäller även vid frysförsök. Imorrn är det dax för vårt fjärde frysförsök. Blandade känslor även denna gång. Tycker ruvartiden är så jobbig..man är liksom gravid men ändå inye typ. Lycka till alla ruvar & alla andra förstås.

  • Supers

    Då var jag ruvar igen. 2 ägg hade inte klarat sig så nu har vi "bara " 1 kvar i frysen.....får hoppas att detta är guldägget ;) Ha det gott!

  • Supers
    Saturnus skrev 2015-06-12 22:44:03 följande:

    Åh lycka till! Jag är på ruvardag 4. När fick du testdag?


    Jag ska testa om 14 dar, blir den 26 juni tror jag. Hur går det för dig?
  • Supers

    Grattis Angelique. Jag försöker hålla mig sysselsatt så att jag inte ska tänka så mkt på rivningen. .funkar hyfsat...brukar gå bra första veckan ;)

    Ha det gott i allihopa kram kram

  • Supers

    Glad midsommar till er alla.

    Nu har det gått 1 vecka sen inattningen..vågar inte hoppas på nått. Har väl haft en del känningar i livmoder..men som sagt bara vänta 7 dar till......

    Ha det bra!!

  • Supers

    Nä vad trist Angelique....:( Är på ruvdag 11 o känner varken bu el bä nu....konstant nojja efter toabesök ...inget än...har däremot fått världens hjärtklappning som håll i sig sen igår kväll......:/ Vette tusan varför..antagligen undermedveten stress..o det är ju mest sannolikt ivf som gnager i det undermedvetna. Bara vänta och se....nga dar till om inte tant röd kommer imorrn :/

    Stora kramar till er alla <3

  • Supers

    Jahapp där kom mensen........Det förklarar hjärtklappningarna....blir så trött & arg o ledsen...hur ska man orka egentligen? Å vad är felet på en.....fyyy fan :/ ger snart upp....

Svar på tråden Fler äldre som ska göra ivf?