Inlägg från: Drottningen70 |Visa alla inlägg
  • Drottningen70

    Släpper ni iväg era tonåringar på nyårsfest?

    3 mil bort hos folk som jag inte hade kännedom om ? Finns inte en chans.

  • Drottningen70
    Anonym (grabben) skrev 2014-12-28 01:20:52 följande:

    Nu är jag ingen fötälder eller så men jag är 19 nu och jag var på min första nyårsfest när jag var 16. Min mamma var hellugn med det. Hon kände inga utav dom jag var med men hon kanske kände en trygghet i att majoriteten var 25+.

    Jag vet inte riktigt, jag har fått fara på fester som jag velat osv men alla familjer är ju olika.


    Misstänker att du kommer att se på din mammas inställning lite annorlunda om typ 15 år eller så när du själv har barn ....
  • Drottningen70
    MEE83 skrev 2014-12-28 04:26:09 följande:

    När jag var 16 så kom jag hem vid 6-7 tiden på nyårsnatten. Jag kommer ihåg tiden ganska så exakt eftersom det var Millennium året 99/00.. 

    Promenerade hem från den sista festen(vi var runt på ett par stycken under kvällen och natten) jag besökta med mina 3 bästa vänner,  vi hade en fantastiskt rolig natt tillsammans som vi fortfarande faktiskt tar upp ibland när vi ses. Visste det blev lite alkohol och lite hångel men inte mer än så, hungrig som sjutton var jag när jag kom kommer jag ihåg, ställde mig och lagade till en engelsk frukost. Sedan somnade jag som en stock. 

    Så... jag antar att min fråga är... litar du inte på ditt eget barn lilla mamma? :)

    Hon är 16, inte 6.

    Nu har min morsa alltid haft en ganska så fri uppfostran dock, lite upplevelsebaserat lärande typ, men så var det för alla kids i mitt bostadsområde(centrala GBG). Jag och mina bästa vänner var inte unika.

    Men gör det du känner är rätt för din dotter. Jag hade aldrig stoppat min(nu är hon dock bara 4 månader haha), då jag hade litat på att hon inte misskötte sig för mycket.


    Oj oj vilken beklämmande läsning.
  • Drottningen70
    Anonym (P) skrev 2014-12-28 09:41:52 följande:

    Är du osäker ska du inte släppa iväg henne. Din osäkerhet visar ju att du inte litar på henne.

    Jag var på nyårsfest långt iväg när jag var 15-16. Inga problem. Men mamma litade på mig.

    I detta fallet har nog din 16-åring bestämt att hon ska ha stock med 20-årsringar.


    Hur omogen är man om man inte fattar att det nödvändigtvis inte handlar om att inte lita på sitt barn, utan att det handlar om att det även finns ANDRA människor i världen, som mamman i det här fallet inte känner eller har koll på vilka de är. Lägg därtill också till det faktum att festen är långt bort, festen hålls åå nyårsafton då de flesta dricker, det kan vara omöjligt att få tag i en taxi om det krisar etc.
Svar på tråden Släpper ni iväg era tonåringar på nyårsfest?